spot_img
3.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia schimbă pivotul în plin sezon

    Energia schimbă pivotul în plin sezon

    Gorjenii vor semna cu un bosniac urmând să renunţe la serviciile americanului Reinke

    Will Reinke a fost adus ca soluţie de avarie sub panoul Energiei. Pivotul american a acceptat să vină după începutul sezonului, a jucat puţin iar după câteva etape târgujienii au decis să renunţe la serviciile lui Will Reinke. Acestuia i s-a reproşat faptul că nu joacă bine, şi cum în contract există o clauză prin care contractul se poate rupe oricând, târgujienii sunt decişi să activeze această clauză. Mai mult, oficialii Energiei nu au rămas descoperiţi reuşind să pună ochii pe un jucător care a jucat în presezonul din Elveţia, dar nu a rămas acolo datorită părţii financiare.

    Reinke n-a convins

    Oficialii echipei de baschet Energia au decis să facă modificări la nivelul pivotului. Astfel, Wiil Reinke a fost anunţat că e liber să plece, jucătorul nu a comentat şi a acceptat decizia celor care conduc destinele echipei de baschet Energia. Pivotul american va pleca în cel mai scurt timp pentru a participa la un trial în vederea unei selecţii în Statele Unite, aşa că nu s-a opus debarcării lui de la Energia. „Wiil Reinke nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor băncii tehnice. El este un jucător cu calităţi, dar nu este ceea ce ne dorim în plus nu cred că s-a adaptat”, a declarat Laurenţiu Răuţ, şeful clubului Energia.

    Au pus ochii pe un bosniac

    Oltenii nu rămân descoperiţi sub panou. „Ne-am înţeles cu un jucător cu experienţă, are 33 de ani şi pare un baschetbalist interesant. Ermin Jazvin este bosniac, are 2,09 metri şi 117 kilograme, pare genul de jucător ce ne poate ajuta. El în presezon a fost în Elveţia, şi din ce ne-a spus impresarul acolo nu s-a înţeles la bani cu acea echipă unde acceptase să joace şi tot de la impresar am înţeles că el vine pregătit din punct de vedere fizic”, a mai declarat Răuţ. CV-ul jucătorului este stufos cu evoluţii în mai multe ţări cum ar fi: Germania, Spania, Grecia, Elveţia, Bosnia şi Polinia. Pivotul bosniac a evoluat şi în naţionala Bosniei având câteva selecţii bune la activ.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: