spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia se conturează greu

    Energia se conturează greu

    Instalat la cârma Energiei, Liviu Ţîrcă se chinuie să facă echipă la baschet. Deşi are aproape o lună de zile de când a fost uns ca şef la Energia, Ţîrcă nu a făcut nicio conferinţă de presă pentru a se prezenta atât pe el cât şi proiectele pe care vrea să le pună în aplicare la club. Preocupat cu altele, Ţîrcă a oferit totuşi un interviu siteului totalbaschet.ro în care s-a plâns de faptul că îi este greu să facă lotul echipei de baschet. În condiţiile în care echipa de anul trecut cu excepţia lui Troupe va fi păstrată, plânsetele lui Ţîrcă nu sunt elocvente. Astfel, în acel interviu de pe siteul mai sus menţionat. Ţîrcă anunţă că echipa a fost înscrisă în campionat şi în cupă, dar şi că au fost semnate contracte cu trei jucători noi. „Până în acest moment, dintre vechii jucători au semnat cu Energia David Steffel şi Viorel Mocanu. Nikolic junior a trimis acceptul că va semna la sosirea în România. Louis Darby are semnat contractul din sezonul trecut. Rămân cu siguranţă Alexandru Gliga, Claudiu Alionescu, Răzvan Bratoloveanu şi Deaconescu Alexandru. Bugetul de anul acesta este ceva mai mare decât anul trecut, dar la cursul actual al leului diferenţa nu este semnificativă. Nu pot spune că este îndestulător, dar să nu uităm că acest club are două secţii: baschet şi handbal”, a comentat Ţîrcă. Acesta a anunţat care sunt şi noutăţile. „Au semnat cu noi Adrian Roşu, venit de la Miercurea Ciuc şi Stefan Atanackovic. Mai suntem în căutarea unui pivot puternic care să fie sub panou, un real sprijin pentru David Steffel. Şi Robert Giles a semnat pentru un sezon cu Energia”, a comentat Ţîrcă.

    Pe final, oficialul trage concluzia plângându-se de greutăţile vremii. „Totodată, pe această cale doresc să informez iubitorii de baschet din Târgu-Jiu că nu este uşor pentru conducerea secţiei de baschet să alcătuiască un lot”, a mai spus Ţîrcă. O fi greu să păstrezi aceeaşi jucători!

    Se reunesc mâine

    Cei de la baschet vor începe de mâine antrenamentele. Astfel, Slobodan Nikolic va începe pregătirea alături de lotul Energiei pentru viitoarea stagiune care va debuta la finalul lunii septembrie. Până atunci, timp de aproape două luni de zile se va lucra mult atât la pregătirea fizică dar mai ales la jocul colectiv.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: