spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia se întregeşte!

    Energia se întregeşte!

    Florea va reveni de la Mondiale iar Şandru vrea să-şi reia pregătirea

    Încet dar sigur se conturează lotul echipei de handbal de la Energia. Gabi Florea este aşteptat la antrenamentele echipei de club, după participarea cu naţionala la Campionatul Mondial. Şi Ciprian Şandru, dat ca accidentat şi diagnosticat în primă fază cu ruptură de ligamente la glezna dreaptă, urmează un tratament şi vrea să revină la antrenamente.

    Revine Şandru

    Liviu Andrieş îşi doreşte să aibă un lot cât mai numeros, astfel încât la antrenamente să nu mai fie nevoit să mizeze pe tinerii veniţi doar pentru a fi la număr. Astfel, vestea revenirii lui Şandru la antrenamente este pe placul antrenorului. Totuşi, nu este sigur dacă Ciprian Şandru va putea juca în campionat. „E complicată treaba cu el. Spunea că se va opera, apoi a luat nişte antiinflamatoare şi spune că se bagă la antrenament. O să vină la antrenamente să facă o pregătire mai uşoară, vedem dacă va rezista iar apoi, peste o lună, va merge la un nou consult medical. Eu mi-aş dori să-l am apt pe Şandru”, a spus antrenorul Energiei, Liviu Andrieş.

    33 de goluri la Mondiale

    Extrema Energiei, Gabi Florea, a reuşit să marcheze 33 de goluri pentru naţionala României la campionatul Mondial. Reprezentativa noastră s-a clasat pe locul 19 din 24 de participante, o poziţie deloc mulţumitoare.
    Revenind la jucătorul Energiei, Florea a jucat în toate partidele, reuşind să înscrie în total 33 de goluri repartizate astfel: 8 cu Tunisia, 7 cu Danemarca, 5 cu Australia, alte 5 cu Croaţia, 4 cu Serbia şi câte două goluri pe meci în partidele cu Algeria şi Slovacia.
    Jucătorul gorjenilor este aşteptat la echipa de club, astfel că mai mult ca sigur va fi în lotul Energiei la turneul de la Odorhei.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: