spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia şubredă!

    Energia şubredă!

    După ce au scăpat de blocarea banilor, handbaliştii gorjeni au alte probleme: sunt loviţi

    Sâmbătă de la ora 13:00 echipa de handbal Energia are meci pe terenul campioanei HCM Constanţa. Un meci cu o favorită certă, echipa gazdă, şi asta nu doar prin prisma palmaresului sau al valorii lotului ci şi datorită problemelor medicale din lotul echipei gorjene. Cu un lot şubred, Energia va încerca să nu se facă de ruşine la Constanţa, să joace un handbal curat şi ce este mai important, să nu li se accidenteze jucători.

    Improvizaţii peste improvizaţii

    Liviu Andrieş e disperat. Îi cad jucători pe capete, aşa că la Constanţa în faţa unei echipe şi aşa destul de puternică mai e nevoit să şi improvizeze. Aşa se face că oltenii vor cârpi o echipă cu care să se bată într-un meci care va fi televizat pe Digi Sport. Ei bine, în acest meci, Andrieş nu va putea conta pe serviciul a patru jucători. „E clar că la meciul de la Constanţa, pe lângă Sifre şi Mota, cu accidentări mai vechi, îi avem indisponibili şi pe Dinescu şi pe Apolzan. Sunt patru jucători care la începutul campionatului păreau a fi titulari de drept ai echipei, acum din nefericire nu-i avem, trebuie să găsim soluţii pentru a completa aceste lipsuri”, spune Andrieş. Aşadar în echipa Energiei vor avea loc mai mult improvizaţii. Niciuna din extremele dreapta ale Energiei nu sunt apte, Sifre şi Apolzan fiind accidentaţi, iar în centru acolo unde Mota era văzut titular e nevoie de o nouă improvizaţie. Şi la nivelul interului stânga vor apărea schimbări, Levente Halasz urmând să joace tot meciul din cauza absenţei lui Dinescu. Prezent la conferinţa de presă înaintea meciului cu HCM, tehnicianul Energiei se plânge de faptul că nu poate alinia cea mai bună formulă de echipă pe care ar putea să o alinieze. „Din păcate de la meci la meci ne împuţinăm. E greu, dar competiţia continuă şi trebuie să găsim soluţii pentru a suplini jucătorii care sunt accidentaţi. În cazul lui Darius Apolzan, din păcate nici RMN nu poate să facă, pentru că a făcut o operaţie la scafoidul mâinii stângi, unde are un şurub metalic şi nu poate să-l introducă în RMN, trebuie să găsim altă soluţie. Aşteptăm un consult medical de specialitate pentru a ne confirma ce problemă are din punct de vedere medical la tibia piciorului drept”, spune Andrieş.

    Planuri de viitor

    Acest meci de la Constanţa nici n-ar trebui să intre în calcule pentru puncte, dacă va fi obţinut ceva ar fi ca un bonus. Gorjenii au alte meciuri pe care sunt condamnaţi să le câştige, dueluri cu echipe apropiate lor valoric, meciuri de şase puncte. Aşa că programul următor cu deplasări pe terenul campioanei şi vicecampioanei sunt doar meciuri în care nu ai ce pierde, ci doar de câştigat pentru că oricine trece cu vederea un eşec în faţa campioanei şi vicecampioanei în deplasare. „Pe noi ne roade meciul pierdut acasă cu Vaslui, nu trebuia să fi pierdut acel meci şi atunci eram în grafic. Dar, aşa pierzând acel joc avem nevoie să recuperăm punctele de undeva”, spune antrenorul Energiei, Liviu Andrieş. Oricum ar fi, gorjenii merg să-şi joace şansa mică pe care o vor avea. „Pe lângă problemele medicale, nici programul nu ne este avantajos, dar poate că este mai bine că jucăm acum cu aceste echipe şi sper ca după aceste două-trei etape să revină toţi şi să avem apoi toată echipa la dispoziţie. Avem ieşire la Constanţa, după aceea jucăm cu Timişoara acasă, un meci foarte important, iar apoi ne deplasăm la Bacău”, spune tehnicianul Energiei. În plus, Andrieş trage cu ochiul la programul etapelor viitoare, cele care vor urma după această serie de foc. „Trebuie să batem Timişoara la noi acasă între cele două meciuri grele din deplasare. După aceste două deplasări foarte grele cu Constanţa şi Bacău, putem spune că încep meciurile adevărate pentru noi, pentru a acumula puncte şi pentru a urca în clasament, deoarece e clar că ne nemulţumeşte situaţia actuală din clasament”, a mai spus Andrieş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: