spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia, ultima în Ligă!

    Energia, ultima în Ligă!

    Târgujienii aveau ca obiectiv atacarea unui loc de cupă europeană, dar au ajuns să se bată la evitarea retrogradării

    Echipa de handbal Energia Târgu-Jiu a ajuns ultima în Liga Naţională. După disputarea a opt etape, gorjenii evoluând în şapte, s-a ajuns în situaţia absolut incredibilă ca Energia să fie ultima echipă din campionat. Chiar şi Suceava ne-a depăşit la golaveraj, ceea ce chiar este o problemă, aşa că cel puţin în această săptămână vorbim de Energia ca şi lanternă roşi în Liga Naţională. O ruşine uriaşă!

    Slabi rău de tot

    Dezastrul e cuvântul de ordine la Energia. şapte etape o singură victorie şi alte şase eşecuri. După o astfel de evoluţie, prestaţie ce atinge penibilul, echipa de handbal Energia a atins o altă culmea, cea a ruşinii clasării pe ultimul loc. Chiar aici a ajuns Energia, ultima în clasament după disputarea a jumătate din turul de campionat. Iar ceea ce părea o glumă proastă începe să prindă contur, Energia chiar se bate la evitarea retrogradării. Nu se poate ca o echipă care plăteşte bine şi care pretinde că are valoare nu poate să ajungă chiar ultima în clasamentul Ligii Naţionale. Diferenţierea în clasament pentru ultimul loc se face la goluri, gorjenii au marcat 174 de goluri şi au primit 205 în timp ce Suceava, o echipă absolut modestă au un golaveraj de 145-163. Astfel, Energia având minus 31 la golaveraj a pus mâna pe lanterna roşie a Ligii Naţionale.

    Doar victoria contează cu CSM-ul

    Sâmbătă, Energia va juca pe teren propriu contra celor de la CSM Bucureşti, iar în acest joc doar victoria contează. Orice alt rezultat este considerat un eşec total, iar Energia îşi depune oficial candidatura la retrogradare în cazul în care nu va lua toate cele trei puncte. Trebuie spus că în acest moment, echipa de handbal din Târgu-Jiu se află şase puncte de locul ce duce în play-off, adică la două victorii de clasarea în primele opt locuri. Însă, la cum joacă Energia, atingerea obiectivului pare doar un vis…

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: