spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia visează la Kukrika

    Energia visează la Kukrika

    Liviu Andrieş: „E un jucător pe care l-am vrut şi în vară, dar nu am putut să-l aducem”

    E vremea repatrierilor la Energia. Loius Darby s-a întors la echipa de baschet iar cei de la handbal vor să-l readucă pe interul croat Ante Kukrika. Handbalistul se află sub contract cu echipa din Macedonia Tatran Presov, aşa că şansele de-a reveni la Târgu-Jiu sunt mici. Dar, gorjenii şi-l doresc pe jucător, aşa că e posibil ca la iarnă să-i propună un nou contract.

    „Îl vrem”

    E clar că Energia are probleme pe linia de 9 metri. Acolo trebuie adus neapărat în iarnă cel puţin un jucător care să crească concurenţa în echipă. Gorjenii nu au făcut lista de cumpărături, nu au stabilit pe cine să aducă însă au o dorinţă. „Ante Kukrika ar fi un jucător pe care ni l-am dori. Nu ştim dacă putem să-l aducem, el are echipă acum, dar probabil o să ne interesăm de el. Îl ştim, atunci când a fost la Târgu-Jiu a ajutat mult echipa, este unul din jucătorii care atunci când a plecat ne-a lăsat un regret. Este un jucător care cred că s-a simţit bine aici, aşa că ar fi un motiv să vină la noi”, a comentat Gore Popescu.

    Interul Ante Kukrika a mai fost dorit în această vară la Energia, însă transferul nu s-a concretizat. „Eu am lucrat doar câteva zile cu el, dar îl ştiu de pe vremea când handbalistul juca pentru Energia. Sincer mie mi-a plăcut, e un jucător interesant însă nu ştiu dacă va reveni la noi. Asta doar cei din conducere ştiu”, a spus şi antrenorul Liviu Andrieş.
    Actualmente, Kukrika este legitimat la Tatran Presov, echipă obişnuită cu cea mai tare competiţie handbalistică, Champions League, astfel că e greu de crezut că într-un final jucătorul va accepta să vină la Târgu-Jiu.

    În vară nu s-au înţeles

    În această vară, conducerea de la Energia l-au contactat pe jucătorul croat şi i-au propus să revină la Târgu-Jiu. Totul s-a împotmolit când a venit vorba de partea financiară, pretenţiile lui Kukrika fiind peste ceea ce-şi permiteau oltenii să plătească. La iarnă ar putea exista o nouă rundă de discuţii, şi dacă bugetul clubului va fi asigurat, atunci oltenii sunt dispuşi să facă un efort şi să-l înregimenteze pe cel care la un moment dat era unul din principalii marcatori ai Energiei.

    N-au o listă cu jucătorii

    În acest moment bugetul pare a fi marele semn de întrebare de la Energia. Dacă la 1 ianuarie se va alcătui un buget cel puţin asemănător cu cel de anul acesta, atunci e posibil ca oltenii să strângă puţin cureaua şi să aducă un jucător de valoare pentru linia de 9 metri. „Sigur o să aducem un jucător. Avem nevoie de un jucător pentru linia de 9 metri, nu promit nume pentru că avem timp să studiem piaţa. Deocamdată ne-am gândit la meciurile din campionat, o să avem timp şi de făcut liste cu jucătorii care îi dorim”, a declarat Gore Popescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: