spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia vrea victoria la Piteşti!

    Energia vrea victoria la Piteşti!

    Gorjenii caută a doua victorie în acest campionat

    Echipa de baschet Energia Târgu-Jiu va juca astăzi meciul restant din etapa a 2-a Ligii Naţionale, în deplasare la Piteşti. Acest joc a fost amânat pe motiv că la finalul săptămânii trecute, când trebuia să se joace, oltenii aveau doi jucători plecaţi la Mondialul de baschet 3×3. Aşa că meciul a fost programat pentru ziua de astăzi, acesta fiind primul joc în deplasare al Energiei dar şi primul pe teren propriu al adversarilor. Şi chiar dacă pleacă cu şansa a doua, gorjenii sunt încrezători că vor reuşi să facă un meci mare şi să câştige cele două puncte. „Din punctul meu de vedere după Ploieşti, Piteştiul e cea mai bună echipă”, spune antrenorul cipriot, Antonis Constantinides.

    Şansa a doua…

    Energia este out-sider în acest meci de la Piteşti, dar cu toate astea oltenii trag speranţe că vor reuşi să facă surpriza. „Am urmărit toate echipele până acum. Din moment ce jucăm în deplasare contra lor e al doilea meci ca dificultate din acest sezon pentru noi după cel pe care îl vom juca la Ploieşti. Am spus şi jucătorilor şi sper să fi înţeles, chiar dacă Piteşti e o echipă bună, dar nu sunt mult mai bună ca noi, de exemplu dacă s-ar juca la Târgu-Jiu, noi am fi favoriţi”, spune Constantinides. Tehnicianul cipriot de pe banca Energiei este sigur că echipa lui îşi va vinde scump pielea. „Piteştiul este o echipă care are multe aspecte negative în atac şi apărare. încercăm să ne pregătim pentru că mergem la victorie. Trebuie să facem lucruri bune acolo în atac şi apărare pentru a câştiga, nu este uşor dar nu avem nimic de pierdut. Presiunea e în partea cealaltă, şi asta am spus şi jucătorilor. Dacă vom câştiga acest meci vom avea mai multe beneficii nu doar cele două puncte, iar dacă vom pierde e un eşec în deplasare”, a comentat cipriotul.

    I-a studiat

    În vestiar, Constantinides a transmis clar un mesaj elevilor săi. „ Am discutat cu jucătorii că nu vom alege meciul la care mergem să câştigăm sau nu, putem câştiga oriunde, şi mergem la Piteşti să câştigăm”, spune antrenorul Energiei. Acesta a analizat jocul adversarei de astăzi. „Ca şi echipă sunt buni în atac, cea mai mare putere e la nivelul conducătorilor, au doi centrii puternici şi buni, dar au şi unul din cei mai buni fundaşi din Ligă. Dacă le anihilăm punctele forte, având probleme defensive putem să câştigăm marcând în momentele oportune”, a mai spus Constantinides.

    Darby e incert

    Pentru acest meci, gorjenii vor putea miza pe serviciile tuturor jucătorilor, aşa că în efectiv complet gorjenii vor juca la victorie. Ar fi totuşi o mică problemă cu Darby, dar acesta va juca. „Putem juca împotriva unor echipe bune. Troupe, Kremen şi Turner sunt apţi, singurele problemele sunt la Darby. Am discutat cu el , nu e genul să stea deoparte, va trage de el va încerca să joace, şi apoi având zile libere până la meciul următor vom avea timp să-şi revină”, a mai spus Constantinides.

    „Jucăm în deplasare pe terenul lor, iar din moment ce ţinta noastră e să intrăm în play-off de pe un loc bun, trebuie să câştigăm şi în deplasare. E o bună şansă să recuperăm înfrângerea de acasă cu Craiova, nu avem nimic de pierdut, doar de câştigat putem”, Antonis Constantinides, antrenor Energia

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: