spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia vrea victoria la Turda

    Energia vrea victoria la Turda

    Andrieş spune: „Ne aşteaptă un campionat greu, cel mai tare din ultimii cinci ani”

    Sâmbătă de la ora 18.00, echipa de handbal Energia va debuta în noua stagiune cu un meci în deplasare la Turda, echipă ce a făcut furori anul trecut. Totuşi, ardelenii nu sunt de speriat, gorjenii fiind mai tot timpul un adversar incomod. Iar sâmbătă, Energia nu doar că vrea să le facă zile grele turdenilor, ci să şi câştige. „Nu ar fi o mare surpriză să câştigăm acolo. Într-o proporţie mică ar fi surpriză să câştigăm. Mergem să jucăm un handbal simplu şi coerent. Turda anul trecut s-a căţărat sus pentru că juca un handbal simplu şi eficient, jucătorii jucau ceea ce trebuie, nu se complicau”, spune Andrieş care a aflat secretul Potaissei. Aşa că, oltenii merg la victorie. „Mai avem de lucru. Trebuie să fim pregătiţi, e un nou start. E un campionat greu, important, mai avem de lucru, dar sezonul nun e aşteaptă, aşa că sâmbătă la Turda să fim apţi din toate punctele de vedere. E un campionat echilibrat, poate cel mai tare din ultimii cinci ani. La orice joc mergem la victorie indiferent de adversar. Mergem să jucăm bine şi să luăm punctele care sunt foarte importante”, a spus Andrieş.

    Două absenţe

    Pentru acest joc, Andrieş nu va putea miza pe doi jucători, ambii accidentaţi. „Avem cele două probleme, Filip Mota care va absenta cinci luni de zile dar şi Adrian Sifre nu va juca. Ultimul are o disjuncţie a umărului, nu va juca acum, dar sper să revină câr mai repede. Sper ca el să revină cât mai repede, avem nevoie de el, de aceea l-am şi adus”, a declarat Andrieş. Cei de la Energia caută în aceste zile să se şi întărească, însă totul este sub semnul întrebării. „E posibil să mai apară schimbări în lot. La Mota e greu să se rezilieze contractul, trebuie un acord amiabil, iar jucătorul având contract pe un sezon nu va accepta rezilierea. Încercăm un alt transfer. Avem variante, poate suntem deja în anumite discuţii, discuţii preliminare. Totul depinde şi de poziţia lui Mota”, spune şeful secţiei de handbal de la Energia, Doru Geamănu. În schimb, Andrieş se mulţumeşte cu ce are la dispoziţie. „Momentan nu mai aşteptăm întăriri, vedem ce se întâmplă cu Mota. Acesta este lotul, trebuie să găsim soluţiile pentru a acoperi posturile lăsate lipsă din pricina accidentărilor”, a declarat Andrieş.

    „Şi Turda s-a întărit. După ce au jucat anul trecut au prima şansă acum, dar de fiecare dată acolo am făcut meciuri bune, am pierdut pe final de joc. Au fost meciuri echilibrate între cele două echipe, sper să spargem gheaţa şi să câştigăm la Turda”, Liviu Andrieş, antrenor Energia

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: