spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEşec cu Dinamo

    Eşec cu Dinamo

    Echipa de baschet Energia a pierdut dramatic meciul jucat contra lui Dinamo, scor 93-96. Meciul a fost unul spectaculos şi s-a încheiat după disputarea a două reprize de prelungiri. Ambele echipe au fost aproape de victorie, însă într-un final bucureştenii şi-au asigurat victoria datorită preciziei din final. După joc, tehnicianul dinamovist, Aleksander Todorov era mulţumit. „Un meci foarte greu împotriva unei echipei puternice şi împotriva unui antrenor excelent. A fost un meci dificil pentru că la finalul timpului regulamentar eram foarte aproape să-l pierdem. La fel s-a întâmplat şi la finalul primei reprize de prelungiri. Sunt foarte bucuros pentru această victorie. Noi am venit să câştigăm acest meci, unul dificil şi pentru noi ca antrenori, dar probabil greu de urmărit şi pentru spectatori”, a comentat Todorov.

    sport-03-29

    Interesant este faptul că acest antrenor a fost pentru o singură zi principal la Energia, exact înaintea venirii lui Constantinides la Târgu-Jiu, însă Todorov a fost îndepărtat după ce a anunţat că nu vrea să lucreze cu Porter Troupe. „Cred că nu am făcut o greşeală atunci pentru că am avut un sezon excelent la precendenta mea echipă, în timp ce Energia şi-a găsit un antrenor excelent şi a avut rezultate foarte bune. Poate cu mine antrenor nu ar fi avut astfel de rezultate, dar aşa este viaţa, la un moment dat trebuie să iei unele decizii. La momentul respectiv nu aveam toate datele despre Troupe, dar acum, după ce l-am văzut jucând săptămână de săptămână şi ştiu că este un jucător excelent, m-aş bucura să-l antrenez. Dacă voi rămâne în România sau oriunde voi pleca, la orice echipă, va fi pe lista mea de achiziţii.”, a spus Todorov.

    „Antonis este un antrenor de top în campionatul României şi este o plăcere să joci împotriva unui astfel de antrenor, pentru că în momentul când ai în faţă un astfel de oponent se vede până la urmă logica baschetului. Ne pare rău pentru că un antrenor ca Antonis Constantinides părăseşte campionatul românesc. Este un antrenor valoros şi nivelul campionatului ar putea scădea. Mult noroc la noua echipă, la Prishtina”, Aleksander Todorov, antrenor Dinamo

    ENERGIA: Lamonte Mack 22p, Adrian Guţoaia 18p, Porter Troupe 15p, Jamar Diggs 10p, Callistus Eziukwu 8p, Paris Horne 8p, Lazar Radosavljevic 7p, Dragoş Andrei 3p, Barîş Aktaş 2p, Santa Szabolcs, Silviu Sanda, Alexandru Berca. Antrenor: Antonis Constantinides.

    DINAMO: Pavel Marinov 25p, Marko Sutalo 24p, Noah Dahlman 15p, Nenad Sulovic 12p, Karolis Babkauskas 10p, Darko Balaban 6p, Iulian Orbeanu 2p, Vlad Corpodean 2p, Radu Paliciuc, Alexandru Marinca, Mădălin Potcoavă, Alexandru Bădulescu. Antrenor: Aleksandar Todorov.

    Arbitri: Laurenţiu Grigoraş, Marius Epure, Alexandru Ivan.

    Observator: Doru Vinaşi.

    Sala: “Voievod Litovoi” Tg-Jiu, spectatori 300

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: