spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEugen Pârvulescu, instalat la conducerea clubului Pandurii. Noul șef face apel la...

    Eugen Pârvulescu, instalat la conducerea clubului Pandurii. Noul șef face apel la suporteri

    parvulescuEugen Pârvulescu va fi instalat astăzi la cârma clubului Pandurii, după ce varianta Condescu-Golea nu a avut rezultatele așteptate. Adunarea Generală a Asociaților se va întruni astăzi și îl vor instala la conducerea echipei pe Pârvulescu, care este văzut ca ultima șansă de salvare de la retrogradare. „Încercăm să vedem ce putem să mai facem în minutul 90 și să încercăm să salvăm echipa. Nu o salvez eu, ci tot jucătorii trebuie s-o salveze. Șansele de salvare sunt mici, dar atât timp cât există ne vom bate”.

    „O să încercăm să punem la dispoziție mijloace de transport“

    Eugen Pârvulescu încearcă să-i motiveze pe jucători pentru a obține victoria în meciul de luni, cu Concordia Chiajna, care este capital pentru echipa gorjeană: „Dacă nu câștigăm meciul, șansele se diminuează foarte mult. Încercăm să-i încurajăm pe jucători și să-i susținem. Fac un apel la suporteri pentru a fi alături de echipă la acest meci. O să încercăm să le punem la dispoziție mijloace de transport, pentru că meciul de luni este foarte important”.

    „Planul B”

    Eugen Pârvulescu are și un plan de rezervă în cazul în care Pandurii va retrograda: „O să discut cu oficialii și cu privire la planul B, care să aducă fotbalul gorjean pe prima scenă a fotbalului românesc. Ar fi păcat ca pe acesta frumos stadion să nu joace o echipă de liga I. Dacă se va întâmpla să retrogradăm, ne vom gândi”.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: