spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEugen Pîrvulescu, gata de despărțire!

    Eugen Pîrvulescu, gata de despărțire!

    Narcis Răducan spune: „Cel mai bine pentru toată lumea ar fi ca Eugen să se despartă pe cale amiabilă de Pandurii”

    În vara anului trecut, cam în aceeași perioadă, Eugen Pîrvulescu părăsea Pandurii. Era tot înainte de 1 august. La un an distanță, Eugen Pîrvulescu se pregătește din nou să se despartă de Pandurii, echipă despre care spune că-i va rămâne în suflet. „Aici am trăit cele mai frumoase clipe din viața de conducător”, spune Pîrvulescu. Acesta și-a terminat perioada de suspendare, a revenit la club, însă fără a avea vreun cuvânt de spus pe acolo. Practic i s-a oferit ceva onorific, fără valoare, semn că nu mai este dorit. Realizând acest lucru, Pîrvulescu s-a și dus la managerul CEO, cel care asigură o bună parte din bugetul echipei, așa că cei doi au discutat termenii despărțirii. Răspunsul final îl vom afla în câteva zile, însă se pare că până la urmă Pîrvulescu va părăsi din nou echipa olteană.

    sport-02-31

    Narcis l-a evitat pe Eugen

    Ieri dimineață, Pandurii părea că are doi președinți. Nu era chiar așa pentru că lui Eugen Pîrvulescu i se pregătise debarcarea la centrul de copii și juniori, o metodă de a-l înlătura. Și cum afară nu putea fi dat, oficialului i se oferise de muncă în cadrul clubului. În acest timp, actualul președinte, Narcis Răducan a evitat să discute sau să se întâlnească cu deja fostul președinte. „Nu m-am întâlnit cu Eugen Pîrvulescu. Am căutat să evit pe cât posibil implicarea în acest caz. E un caz delicat, e un coleg de breaslă pe care îl apreciez. Cred că cel mai bine ar fi să-și rezolve problemele cu acționarii. Am intermediat o discuție a dânsului cu acționarii, am speranța că se va ajunge la un numitor comun. Această stare nu face bine nimănui, pe cale amiabilă s-ar putea duce la o despărțire amiabilă”, a declarat Răducan în timpul conferinței de presă.

    Negocieri cu Ciurel

    În același timp, Pîrvulescu se afla în biroul lui Laurențiu Ciurel. „Am fost primit de domnul Ciurel, îi mulțumesc pentru asta. Recunosc că am discutat termenii unei înțelegeri pe cale amiabilă, e cel mai bine așa. Eu i-am spus dânsului doleanțele mele, dânsul a rămas că discută cu ceilalți membrii și apoi mă va informa. Nu știu ce se va întâmpla mai departe, aștept”, a declarat Pîrvulescu. Acesta a avut un mesaj și către echipă, jucători și conducere. „Băieților le urez multă baftă, să câștige, să ducă Pandurii acolo unde îi este locul, sus în clasament. Am încredere că vor reuși. Lui Narcis Răducan îi urez baftă, este un președinte capabil, tânăr și ambițios”, a mai spus Pîrvulescu. Vorbele de bine i-au fost întoarse și de Răducan, asta ca și cum cei doi ar fi foarte buni prieteni. „Îl apreciez profesional”, a spus Răducan.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: