spot_img
10.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEvitarea retrogradării, un obiectiv uitat

    Evitarea retrogradării, un obiectiv uitat

    La Pandurii obiectivul principal nu e secret. Târgujienii nu iau în calcul clasarea sub locul zece, aşa că de evitarea retrogradării nici nu poate fi vorba. Asta a anunţat-o Grig încă de anul trecut când a spus că el nu acceptă să conducă o echipă care se zbate în mocirlă. Până acum nu s-a stabilit obiectivul, Grigoraş anunţând că totul va fi bătut în cuie abia după ce se va şti exact care este lotul echipei. Aşa că obiectivul cel mai realist care va fi pus va fi o clasare în primele zece locuri.

    Băloi: „Exclus sub locul 10”

    Daniel Băloi, secretarul general al pandurilor susţine că planul de bătaie al echipei gorjene e simplu. „Obiectivul va fi stabilit de conducerea executivă împreună cu cea tehnică şi cu jucătorii. Deocamdată trebuie să ne reluăm antrenamentele, apoi se va face Regulamentul de Ordine Interioară în care va fi introdus şi obiectivul pentru noul sezon. Deocamdată, în aceste zile trebuie să mai lucrăm să întregim lotul. E perioada de muncă a conducerii administrative, după aceea va fi doar treaba conducerii tehnice”, a comentat Daniel Băloi. acesta susţine că obiectivul ce se punea până în urmă cu doi ani nu se mai poate opune în acest moment la echipă. „În niciun caz, de doi ani, nu se mai poate vorbi de evitarea retrogradării:.Nu se poate coborî un obiectiv sub clasarea în primele 10”, a mai spus Băloi.

    Se caută favoriţi la titularizare

    Petre Grigoraş a cerut la finalul campionatului trecut jucători de valoare care să fie peste media actualilor componenţi ai echipei. Într-un cuvânt, titulari. Tehnicianul a revenit acum şi a anunţat că vrea jucători de valoare dar care să nu vină din postura de titulari ci de favoriţi la titularizare. „M-am exprimat greşit. Nu pot să aduc pe nimeni ca titular 100%. Aş vrea jucători de valoare care să se impună ca titulari în principiu. Asta nu înseamnă că aduc ceva îi bag în echipă şi pe alţii îi dau la o parte. Nu, asta nu am făcut şi nu voi face niciodată”, a comentat Grig. Tehnicianul vrea un lot de 18 jucători care să fie sensibil egal din punct de vedere valoric. „Aş vrea jucători care să plece din postura de favoriţi la titularizare, şi bineînţeles să am un lot de 17-18 de jucători de valori apropiate care oricând apelez la ei să dea randament la fel de bun ca cel din teren. O să fie şi jucători tineri care să crească pe lângă ceilalţi, şi astfel să fie o circulaţie a jucătorilor”, a mai spus Grig.

    Vrea un vestiar plin…

    Grigoraş îşi doreşte ca în vestiarul său să fie aduşi jucători de valoare, iar el să nu aibă loc. „Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, ştiu despre cine e vorba şi sunt sigur că trei sferturi din ei vor fi soluţii bune pentru noi. Mai multe nu vă pot spune. Tac şi vreau să văd un vestiar plin în care să nu încap nici eu şi să le vorbesc din uşă”, a mai spus Grig.

    Matulevicius aşteptat

    Atacantul lituanian Deividas Matulevicius este foarte aproape de a semna cu Pandurii. Vârful este aşteptat cu sufletul la gură de Grig, tehnicianul preferând să nu mai vorbească despre jucător până nu-l vede în ogradă. „Nu mai zic nimic, am înţeles că Matulevicius s-a înţeles cu noi. Acum îl aştept, nu mai zic nimic pentru că aşa am zis şi astă iarnă şi apoi l-am văzut prin Polonia. Mă gândesc acum că nu are ce căuta pe acolo că e Campionatul European”, a încheiat Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: