spot_img
10.4 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertExpertul sportiv de la CSM Târgu Jiu se bagă în politică. “Am...

    Expertul sportiv de la CSM Târgu Jiu se bagă în politică. “Am vrut de multe ori să vorbesc și nu am fost lăsat”

     

    Expertul sportiv din cadrul Secției de Handbal a CSM Târgu vrea să intre în politică. După ce Marcel Romanescu l-a nominalizat pentru un post de consilier în Consiliul Local, Dan Ilieș recunoaște că analizează propunerea.

    Intrarea în politică are la bază ideea că ar putea face mai multe din poziția de consilier decât din cea de expert sportiv. „Eu am încredere în Marcel Romanescu. Mi-a propus să-i fiu alături, acum să vedem în ce fel o să fie realizabilă propunerea. Eu nu am făcut politică niciodată, am fost numai cu sportul, dar, mi-am dat seama că fără susținere politică nu poți face foarte multe în sport. Am avut mai multe contre legate de sport și cred că aș ajuta mult sportul gorjean dacă aș putea să votez sau să-mi spun punctul de vedere. Am vrut de multe ori să vorbesc și nu am fost lăsat, și, poate acum, e momentul să fac un pas în față”, a declarat Dan Ilieș.

    Se teme de ANI

    Dan Ilieș susține că va face pasul spre scena politică doar dacă situația actuală va permite. „Nu m-am interesat dacă aș fi incompatibil dar la sport nu renunț. Condiționat de acest fapt nu aș mai candida. Nu poți să dai la o parte o carieră în sport pentru câțiva ani de politică. Deocamdată sunt la început, nu știu foarte bine ce înseamnă politica, dar aș putea să fac lucruri bune”, a mai declarat sportivul.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: