spot_img
10.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesFantasticii de la Pandurii

    Fantasticii de la Pandurii

    Locul 2 în Liga 1, cea mai mare performanţă a sportului de echipă din Gorj

    Pandurii este noua vicecampioană a României. Senzaţionala transformare a pandurilor este totală. De la o echipă care a retrogradat de două ori în eşalonul doi până la ocuparea poziţiei a doua este o cale lungă. Însă după opt ani de zile târgujienii au reuşit o super performanţă. Pandurii a terminat pe locul 2 şi va juca în Europa League.

    Sufocaţi de fani

    După ce arbitrul Alexandru Tudor a fluierat finalul meciului de la Târgu-Jiu totul s-a transformat într-o sărbătoare fără margini. Efectiv toţi erau în culmea fericirii, Târgu-Jiul fiind capitala bucuriei miercuri noaptea. Jucătorii au făcut şi hora bucuriei, au sărit în sus, au dansat, iar fanii au invadat terenul de joc. Dorinţa fanilor de a-i ţine în braţe şi a-i ridica în sus pe Viera şi Nistor era prea mare. Aşa că circa o mie de spectatori au dat năvală pe teren şi au început petrecerea. „Europa, Europa, ole ole ole” sau „Europa, venim” au fost scandările preferate alături de clasica scandare „Hei, hei Pandurii”. Jucătorii cu greu şi-au făcut drum spre vestiare, acolo unde petrecerea a continuat. „Cine e pe locul 2, cine e pe locul 2, Pandurii e, Pandurii e”, s-a auzit scandându-se din vestiar. Bucuria a fost mare şi pe culoarul de la vestiar, acolo unde starea de agitaţie era la ea acasă. Evenimentele de la meciul Petrolul-Mediaş au aprins spiritele la Târgu-Jiu. Auzind la tv că Mediaş va pierde meciul la masa verde unii s-au grăbit să înjure, starea de confuzie fiind mare timp de câteva minute bune. „Staţi liniştiţi, suntem vicecampionii României. Gazul nu pierde la masa verde, ce dacă le-au dat 4 jucători afară, trebuia să le dea 5 ca să piardă. Asta spune la regulament”, a venit anunţul făcut de Pârvulescu şi salutat cu urale.

    Performanţă pentru mulţi

    Cea mai mare performanţă din sportul gorjean a fost obţinută de Pandurii. Clasarea pe locul 2 în Liga 1 chiar este o performanţă. „E cea mai mare performanţă a mea ca antrenor”, a declarat Cristi Pustai. Antrenorul pandurilor era extrem de fericit după remiza cu Astra. Descătuşarea a fost mare. După ce şi-a luat toţi elevii în braţe şi i-a pupat, antrenorul ridica pumnii în sus de bucurie şi în faţa camerelor de luat vederi. „Sunt fericit”, a spus antrenorul. Clasarea pe locul 2 la finalul campionatului pe lângă faptul că este o realizare poate chiar greu de egalat este şi o confirmare a muncii pe care a depus-o la Târgu-Jiu. „Am muncit mult dar sunt fericit. Ne-am propus 27 de puncte, am reuşit 28 pentru că nu erau suficiente 27. Este primul egal dar cât o victorie. Am jucat până acum totul sau nimic. Când îţi doreşti să câştigi pierzi. Primul egal la Pandurii este cât o victorie”, a mai spus antrenorul pandurilor. Nu doar antrenorul pandurilor este la prima clasare pe podium. „Şi pentru mine este o premieră. Sunt foarte fericit”, a comentat Eugen Pârvulescu. La fel şi majoritatea jucătorilor de la Pandurii sunt în premieră în cupele europene, Viera, Mamele, Mingote, Vlad, Nistor şi alţii au spart gheaţa şi au ajuns în Europa.

    „A fost o seară minunată. Ne bucurăm şi de rezultatul de la Ploieşti, nu îmi vine să cred. 2-3 zile nu îmi revin. Pandurii este vicecampioana României, incredibil de frumos”, Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii

    „Sunt foarte fericit că am terminat pe locul 2. Îi aşteptăm acum pe conducători să vină cu banii. Avem cardurile goale. Am muncit pentru bani, nu pentru Europa League”, Ousamen Viera, căpitan Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Depistat băut la volan

    Reținut pentru ultraj

    Au furat un cazan de țuică

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: