spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertFără achiziţii după primul cantonament !

    Fără achiziţii după primul cantonament !

    Amatorii testaţi de Pandurii au fost trimişi la plimbare de Petre Grigoraş

    Când a plecat în Antalya, Petre Grigoraş îşi propunea ca după primul stagiu să aibă creionat lotul pentru retur. Ei bine, acele întăriri de care echipa are nevoie nu au venit, la probe sosind nişte amatori de care nu a auzit nici măcar Google, aşa că au fost trimişi la plimbare. Italianul, francezul şi portughezul a căror nume nici că contează au fost refuzaţi de Grig. „Nu sunt ceea ce căutăm noi, nu sunt de nivelul nostru”, a comentat sec Grig. Şi are dreptate, cei trei sunt sub rezervele pandurilor. Şi atunci de ce să aducem jucători doar de dragul de-a aduce şi fără să ne ajute? A rămas în continuare sub observaţie atacantul lituanian Matulevicius, însă acesta nu este deocamdată o certitudine.

    Continuă căutările

    Pandurii a jucat bine în prima parte a campionatului, iar Grigoraş e mulţumit de evoluţia trupei sale. „Suntem echipa cu cea mai bună posesie din ţară şi nu cred să fi întâlnit vreun adversar care să ne domine, chiar dacă ne-a învins. Cele mai frustrante eşecuri din tur au fost cu Oţelul şi cu Astra. N-ar fi trebuit să pierdem niciodată acele partide”, îşi aduce aminte Grig. Acesta are nevoie de întăriri. „Am ales Antalya pentru terenuri impecabile, refacere, masă, că e mai ieftin. Dacă găsim acum şi nişte fotbalişti totul e OK. Vlad a crescut mult, forma un cuplu excelent cu Viera, se completau formidabil. Lui Jaka îi găsisem un nou post, atacant stânga, unde a dat randament. Am rămas fără jumătate de echipă, dar lumea tot va avea pretenţii de la noi, jocurile slabe şi înfrângerile vor fi mai greu digerate”, a comentat mai Grigoraş care continuă pe aceeaşi linie. „Sper ca în cel mai scurt timp să completăm lotul cu 2-3 jucători care să fie peste nivelul celor pe care îi avem, nu jucători precum cei pe care i-am avut noi acum. Nu o să-i mai folosesc pe cei veniţi la probe pentru că aceştia nu sunt peste ce avem noi şi nu are rost să-i mai ţinem în continuare. Cu jucătorii tineri poţi să faci faţă să nu retrogradezi. În condiţiile în care nu putem să aducem nimic şi am pierdut atâţia jucători, mai apar şi accidentările, din păcate nu ne putem gândi decât la alt obiectiv”, a mai spus Grigoraş. Totuşi, lituanianul Matulevicius va rămâne la Pandurii. „Matulevicius este jucătorul nostru, dacă va confirma va rămâne în continuare şi sperăm să fie o achiziţie bună. E un jucător care e destul de în urmă cu pregătirea, are şi câteva kilograme în plus pe care trebuie să le dea jos, dar avem răbdare cu el pentru că are potenţial şi a demonstrat că este un luptător”, a mai declarat Grig.

    Vranjes, cale întoarsă?

    Daţi la Vaslui jucătorii plavi Stojan Vranjes şi Jaka Stromajer nu au ajuns sub comanda „Dulăului” Hizo. Motivul? Stromajer a fost convins de Marius Stan să meargă la Oţelul Galaţi. Vranjes nu a ajuns nici el la Vaslui pentru că totul s-a împotmolit la partea financiară. „Ni l-a propus Pandurii şi am acceptat. I-am făcut o ofertă, a acceptat şi el, dar a intervenit impresarul. Să joace unde-l trimite Zvonko ăsta dacă a semnat cu el”, a comentat Viorel Hizo. Astfel, e foarte posibil ca în cel mai scurt timp Stojan Vranjes să se întoarcă la Târgu-Jiu şi să se antreneze cu echipa a doua a oltenilor şi să fie plătit la zi.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: