spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertFără bani şi fără lot, ce mai rămâne din Energia ???

    Fără bani şi fără lot, ce mai rămâne din Energia ???

    Liviu Andrieş nu a semnat încă cu Energia, dar nu asta este marea problemă a tehnicianului gorjean. Marea problemă este legată de componenţa lotului pentru returul de campionat, şi asta după ce conducerea a decis să diminueze contractele jucătorilor cu 25%. Aşa se face că mai mulţi jucători importanţi par a fi pe picior de plecare. Un Ciobanu, Florea sau Sandu Iacob sunt tentaţi să părăsească Energia, fapt ce ar slăbi mult Energia.

    Patru la negocieri, alţii supăraţi

    Reducerea cu 25% a contractelor nu a fost deloc pe placul jucătorilor de la Energia. De fapt, cine ar fi de acord să i se reducă veniturile în vreme de criză? Perioada bună din punct de vedere financiar de la Energia a apus, acum totul fiind făcut la nivel de buget de austeritate. Savenco şi Novanc deja au părăsit Târgu Jiul. Kukrika şi Stojchevski se pregătesc să o „întindă” şi ei, în timp ce Vukas ar dori să rămână şi să continue la Târgu Jiu. Totuşi, lista cu jucătorii care vor părăsi Târgu Jiul s-ar putea mări. Astfel, şi portarul Ionuţ Ciobanu şi-a anunţat intenţia de-a pleca de la Energia, goalkeeperul lipsind la antrenamentul de ieri dimineaţă. „De Ciobanu nu ştiu nimic. Am aflat că ar fi ceva probleme cu el, că ar vrea să nu mai continue la Energia”, a spus antrenorul Liviu Andrieş. Nu doar Ciobanu este cu bagajele făcute ci şi alţi jucători care sunt nemulţumiţi că s-au redus contractele. Gabi Florea şi Sandu Iacob nu şi-au spus încă punctul de vedere, cei doi fiind şi ei cu gândul în altă parte.

    Rămâne cine vrea !

    Zilele viitoare sunt decisive pentru alcătuirea noii echipe a Energiei. Antrenorul Andrieş i-a anunţat pe handbalişti că au posibilitatea de-a pleca dacă nu le convine ceva. „Conducerea cu jucătorii vor decide. Eu le-am transmis şi băieţilor că vreau să ştiu în termen scurt cine continuă şi cine pleacă. Au fost discuţii, acum decid jucătorii. Informaţiile referitoare la lot le vor da cei din conducere. Orice antrenor şi-ar dori să aibă un lot valoros şi bun. Normal că mi-aş dori să am echipă puternică. Probabil au fost alte lucruri de au jucat aşa de slab, nu le cunosc şi nu le comentez. Vom vedea cu cine vom continua. Depinde de ce lot va rămâne, de situaţia financiară. Dacă ar depinde de mine am păstra grupul şi am putea repeta acea performanţă de anul trecut”, a comentat Liviu Andrieş. Acesta a anunţat că el încă nu a semnat niciun angajament cu Energia. „Nu am semnat până acum. A fost o discuţie, toată treaba nu stă într-o semnătură. Viaţa m-a învăţat că ce este semnat şi scris se respectă. Nu cred că vor fi probleme. Mi-am dorit să revin. Iubesc acest sport. Am fost unul din jucătorii care au pus bazele acestei echipe. Vom continua munca, să ţinem lucrurile bune şi voi veni cu ceva nou pentru a îndrepta lucrurile care nu au mers referitor la organizarea şi tactica jocului. Acolo au suferit, dar şi la relaţiile individuale de grup”, a mai spus Andrieş.

    Iacob secund?

    Un alt semn de întrebare este legat de numele antrenorului secund. Favorit pentru a prelua această funcţie este Sandu Iacob, însă acesta din urmă n-a dat nici un răspuns conducerii. „Am avut o discuţie cu Sandu Iacob. El îşi doreşte să lucreze cu mine, dar totul depinde de partea financiară. De săptămâna viitoare voi mai avea 6-7 jucători la antrenamente, restul vor pleca la loturi. Până pe 15 decembrie vom mai face antrenamente, apoi reunirea este pe 3 sau 4 ianuarie când vom pleca într-un cantonament. Încă nu ştiu unde”, a încheiat Andrieş.

    Te-ar mai putea interesa

    2 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: