spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertFără datorii la Pandurii

    Fără datorii la Pandurii

    Pandurii a pierdut în deplasare la Vaslui cu 0 la 1, în faţa unei echipe care deşi va retrograda, a jucat fotbal. Acelaşi lucru ar vrea să îl vadă Mihai Prunariu, preşedintele Clubului Pandurii şi la jucătorii lui Grigoraş, care asigură de faptul că salariile sunt la zi. Pentru insucces, vina se împarte, aşa este în momnetele grele, dă de înţeles preşedintele de la Pandurii, dar nu are ce reproşa lui Grigoraş. Jocul dă semne că se schimbă.

    „Am avut mai multă posesie, jocul a crescut ca valoare, dar tot am pierdut meciul cu o echipă care la anul nu mai joacă în Liga 1”, spune Mihai Prunariu, preşedintele Clubului Pandurii. Despre datorii nu se poate spune că există, pentru că spre deosebire de moldovenii de la Vaslui care „nu au plătite salariile de anul trecut, noi nu avem datorii. Diferenţa este că ei au jucat şi aşa, chiar dacă retrogradează. Există o blazare, o plafonare a jucătorilor, dar eu sper să trecem peste momentele acestea grele, pentru că la bine toată lume vine la echipă, iar la greu, toţi fug de responsabilităţi. Este important să câştigăm cele două meciuri acasă, să nu pierdem la Steaua şi să facem un rezultat bun la Cluj. Cred jucătorii au această capacitate de a se mobiliza şi de a trece peste toate aceste probleme şi în final să mai şi câştigăm, că am uitat cum este gustul câştigului”, a declarat Mihai Prunariu, preşedintele CA Pandurii.

    Prunariu: „Grigoraş va avea mână liberă la echipă”

    Lucrurile nu arată prea bine spune Mihai Prunariu, preşedintele Clubului Pandurii care aşteaptă totuşi o schimbare la echipă. Sunt aceiaşi jucători care au dus echipa în Europa, spune Prunariu optimist că din vară, lotul va fi evaluat ca la carte şi rezultatele bune vor apărea. Lui Grigoraş, proaspăt instalat la echipă, nu I se poate reproşa nimic spune Prunariu, ci dimpotrivă, Prunariu vorbeşte cu încredere despre noul tehnician. „Întro perioadă scurtă de timp, în mai puţin de 10 zile, Petre Grigoraş a reuşit să schimbe jocul echipei. Nu putem face minuni peste noapte, trebuie să avem răbdare în vară să construim o echipă care să joace fotbal şi să ne încânte pe toţi. La insucces contribuim toţi, dar eu sper să trecem peste şi să mergem mai departe. Antrenorul Petre Grigoraş va avea mână liberă, de aceea a şi venit la echipă întrun moment greu, să facem o evaluare a lotului de jucători, să vedem pe care îi vom folosi din toamnă încolo şi de care ne vom despărţi.

    Restanţă la prime, 8 puncte. Salariile, la zi

    La echipă nu există datorii, spune Prunariu, decât o restanţă la capitolul prime pe luna martie, dar care va fi plătită până la jumătatea lunii mai. Prunariu spune că salariile nu sunt efectate, iar jucătorii au înţeles situaţia, nu se plâng. Ar putea să urmeze exemplul altor echipe cu probleme financiare, dar care sunt mai mobilizate şi mai concentrate pe teren.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: