spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertFără soluţii la Pandurii

    Fără soluţii la Pandurii

    Situaţia Clubului Pandurii este una critică. Fără bani, cu datorii neachitate de câteva luni, Pandurii se află cu un picior în groapă şi nimeni nu vine cu o soluţie clară pentru resuscitarea acestei echipe.

    grigoras

    Valentin Peptenatu, liderul galeriei Durii, aşteaptă salvarea de la Marin Condescu. „Am avut discuții cu domnul Condescu și sper să nu fie vorbe în vânt. Nu se știe care va fi sursa de finanțare a echipei. Sper fie bine. (…) Să vedem ce se va discuta și cu jucătorii. Mai avem bani blocați la Europa League și alți bani pentru Săpunaru. Puteau să facă ceva, să găsească o soluție, dar au băgat echipa în insolvență”, a declarat spus liderul galeriei Durii.

    Senatorul Tudor Barbu, cuscrul fostului selecționer Răzvan Lucescu, a vorbit şi el despre situaţia gravă a echipei gorjene. Parlamentarul a dat exemplul Rapidului, care a ajuns în Liga a V-a şi i-a criticat pe cei care au căpuşat clubul şi l-au adus în pragul insolvenţei. „Cunosc fenomenul fotbalistic foarte bine. Este importantă părerea gorjenilor. De ce au adus-o cei care au condus-o în ultimii ani? Ei trebuie să vadă cine a condus destinele clubului în acești ani. La ultima deplasare a Pandurilor se căutau sprijin la societatea civilă, ca să le dea bani pentru meciul cu Concordia. Nu este bine să stea cu mâna întinsă să ceară bani pentru deplasări, când unii de la echipă au salarii de zeci de mii de euro și mii de euro. Marin Condescu (…) nu știu în ce calitate vorbește. Cine a scos milioane de lei de pe spatele Pandurilor? Am crescut în casa unui rapidist, Rapidul a ajuns în divizia V. Deci, îți poți bate joc de echipe de suflet. Indiferent cum se cheamă ele”, a spus Tudor Barbu, pentru un post local de radio.

    Pentru a nu fi depunctată, Pandurii are termen limită să achite salariile restante către jucătorii care au avut câştig de cauză la FRF. Numai fostul fundaş brazilian Erico da Silva are de recuperat de la Târgu-Jiu suma de 20.000 de euro, însă fotbalistul a ajuns la o înţelegere cu reprezentanţii echipei, astfel că echipa a scăpat de depunctare. Narcis Răducan a ţinut să-i mulţumească public fotbalistului pentru gestul făcut şi i-a promis acestuia că va fi unul dintre jucătorii care va îmbrăca tricoul pandurilor pe noul stadion, dacă acesta nu-şi va găsi o altă echipă până anul viitor.

    Grigoraş: „Nu s-a rezolvat nimic!”

    Nici situaţia din vestiarul grupării alb-albastre nu este mai bună. Deşi antrenorul echipei, Petre Grigoraş, a refuzat să mai vorbească despre problemele financiare, acesta a precizat că tensiunea se resimte şi în vestiar. „Situaţia în vestiar normal că este destul de încărcată. A mai trecut o pauză cu ocazia meciurilor echipei naţionale şi nu s-a rezolvat absolut nimic. Încă o dată băieţii au dat dovadă de mare caracter şi s-au antrenat în continuare şi aşteaptă semnale mai bune, dar deocamdată nimic”, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: