spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews AlertFenomenul Karim

    Fenomenul Karim

    Golurile francezului, reuşite de pus pe generic tv

    A venit din ligă inferioară din Franţa, a patra. Acum e noua senzaţie a Ligii 1. Karim Boutadjine a marcat deja trei goluri pentru Pandurii, toate capodopere de artă. „Super execuţii”, punctează preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Şi cam are dreptate. Golurile lui Karim se aseamănă între ele, însă primul său gol din meciul cu Oţelul este o bijuterie. Din unghi dreapta a şutat din prima cu stângul, mingea a prins efect şi s-a dus glonţ în vinclul porţii gălăţene. O super execuţie.

    „Execuţii de excepţie”

    Karim a fost adus pe bani puţini la Pandurii. Gorjenii au dat 50.000 de euro pe jucător, o sumă modică pentru piaţa transferurilor. Şi oltenii au dat tunul. Grig a mai inventat un jucător care a explodat în Liga 1. cele două goluri din meciul cu Oţelul stau mărturie faptului că oltenii au dat lovitura cu acest jucător. „Karim a avut două execuţii de senzaţie care ne-au adus victoria. Putem spune, fără falsă modestie, că acest jucător a avut azi două execuţii cum rar am văzut prin Liga I în aceiaşi partidă. să aibă acele execuţii de excepţie transformate în gol. Îl felicit”, spune Petre Grigoraş.

    Antrenorul se felicită pentru faptul că l-a aruncat în teren pe Karim. „Mă aşteptam să facă un joc bun Karim dar nu credeam că poate scoate din cutiuţa lui două execuţii de senzaţie, două execuţii fenomenale care ne-au adus victoria. Dar e un jucător profesionist şi uşor, uşor va căpăta încredere. Eu am mai spus că va deveni un jucător important”, a mai spus Grig. Tehnicianul susţine că francezul nu este 100% pregătit să joace. „E un jucător bun dar el a venit abia în a doua parte a turneului din Austria şi uşor, uşor se integrează, a avut o perioadă probleme şi cu greutatea , a scăzut foarte mult, şase kilograme în 2-3 săptămâni, normal că a avut o cădere. Dar acum am avut o discuţie cu el prin translatorul nostru Viera care să-i transmită cuvânt cu cuvânt ce vorbesc cu el şi într-adevăr e un mare câştig pentru noi. Să sperăm că nu se va opri aici şi va avea evoluţii din ce în ce mai apreciate în meciurile următoare”, a comentat Grigoraş.

    „Eu sunt Karim, nu Zidane”

    Golurile francezului au fost comparate cu cele ale lui Zinedine Zidane. Totuşi, francezul pandurilor nu se îmbată cu apă rece. „Eu sunt Karim de la Pandurii, nu mă compar cu Zidane. Nu se poate face o astfel de comparaţie. Au fost două goluri reuşite, dar cel mai important a fost jocul echipei care m-a ajutat să ajung să marchez. Exersez la antrenamente, mi-au ieşit la antrenament, mi-au ieşit acum şi în meci. Golurile au fost dedicate persoanelor apropiate, familiei şi impresarului care şi-a serbat ziua de naştere în ziua meciului”, a comentat Karim.

    Benzema al pandurilor

    Având acelaşi prenume cu Benzema, Karim Boutadjine deja a intrat la inima suporterilor gorjeni. „Este Karim Benzema al nostru. E jucător”, spuneau fanii după meci entuziasmaţi de cele două goluri ale francezului. Şi Marin Condescu l-a lăudat pe francez. „Au fost nişte goluri frumoase, cred că cele mai frumoase ale campionatului”, a spus Condescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: