9.7 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 13, 2021
AcasăSportFestivalul „Bucurie în Mișcare”, la Târgu-Jiu

Festivalul „Bucurie în Mișcare”, la Târgu-Jiu

festival bucurie 2Asociația 11even în parteneriat cu Liga Studenților din Universitatea „Constantin Brâncuși”, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj, Primăria Municipiului Târgu-Jiu, Kaufland România și Decathlon organizează în perioada 12-13 mai 2017 Festivalul „Bucurie în Mișcare”.

Timp de două zile, la Târgu-Jiu, particianții își vor putea aminti de jocurile copilăriei și vor putea experimenta distracția în mijlocul naturii. Sunteţi aşteptaţi să vizitați locurile amenajate în zona amfiteatrului din centrul Municipiului Târgu-Jiu: Caravana „Jocurile copilăriei”: Țară țară vrem ostași! Rațele și vânătorii, Sticluța cu otravă, 123 la perete stai!, Elasticul, Baba oarbă, Țările, Cal și călăreț; Zona concursurilor și jocurilor sportive diverse: fotbal, streetball, tenis de masă, badminton, tir cu arcul, tenis cu piciorul şi slow biking. Copiii între 8 şi 12 ani vor putea juca fotbal în cadrul Cupei copiilor la mini-fotbal. La scena principală vor avea loc mai multe tipuri de demonstrații sportive: arte marțiale, dans sportiv, dans de societate, kangoo jumps, zumba, demonstrație de lupte și gimnastică aerobică.

festival bucurie 1Organizatorii, sponsorii şi partenerii au pregătit sute de premii și surprize: diplome, medalii, tricouri, bandane, șepci, rucsacuri, săculeți, mingi de fotbal, baloane, brățări și pedometre. „1 Milion de secunde de mișcare” este provocarea lansată în cadrul proiectului „Bucurie în Mișcare România”, prin care se dorește implicarea a cât mai multor persoane din Târgu-Jiu care apreciază stilul de viață ce include mișcarea, în general. Fiecare participant la provocarea „1 Milion de secunde de mișcare” poate contribui la realizarea țintei finale, de 1 milion de secunde, postând pe platforma Facebook, cu ajutorul unei aplicații dedicate, un video scurt în care el, un prieten sau un membru al familiei face mișcare. Provocarea se încheie pe data de 11 iunie 2017.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -