spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertFoști steliști împotriva Stelei

    Foști steliști împotriva Stelei

    Edi Iordănescu spune: „Nu am ambiții cu Steaua”

    Duminică seara va fi un meci tare la Târgu-Jiu. Steaua este primită bine de fiecare dată în orașul lui Brâncuși, și asta pentru că aici sunt mulți steliști. Ei bine, nu doar în tribune sentimentele vor fi împărțite ci și pe teren, în lotul pandurilor fiind mai mulți ex-steliști. Edi Iordănescu a făcut junioratul la Steaua, tatăl lui a adus cele mai mari rezultate din istoria acestui club, Mihai Pintilii, Mihai Răduț și Răzvan Stanca au jucat pentru această echipă, așa că e un meci extrem de interesant. Din capul locului, Edi Iordănescu anunță că „nu am ambiții cu Steaua”.

    Fără sentimentalisme

    Mai mult, tehnicianul pandurilor spune că unul din actualii jucători din lotul echipei sale trebuia să fie păstrat în Ghencea. „Mihai Răduț vine de la Steaua și eu cred că nu a fost apreciat, nu s-a avut răbdare cu el. Este un jucător cu potențial și venind după o perioadă de inactivitate a fost decisiv la Piatra Neamț cu pasă de gol pentru Matulevicius și la Dinamo în moment de echilibru a scos penalti după care a marcat. El a înțeles că nu e de ajuns talentul și pentru a spera la mai mult trebuie să ai eficiență”, spune Edi Iordănescu referindu-se la Mihai Răduț. Mergând mai departe, Iordănescu junior nu-și reneagă sentimentele de stelist, însă anunță că duminică va fi adversar. „E o luptă între Pandurii și Steaua. Iordănescu este antrenorul lui Pandurii. Nu am ambiții. Eu respect Steaua, nu pot să neg, am crescut acolo, în sufletul meu există Steaua, respect suporterii, dar nu voi avea nicio reținere duminică”, a spus Iordănescu junior. Mai mult, Edi Iordănescu spune că duminică toți sunt olteni. „Suntem toți olteni acum, nu mai suntem steliști. Suntem profesioniști. Avem băieți care au trecut pe la Steaua, face parte din trecut. Ei acum sunt aici să demonstreze pentru ei. Orice jucător își dorește să ajungă la Steaua, dar și la alte echipe iubite, Dinamo, Rapid sau Petrolul. Acum suntem la Pandurii, vrem să ne facem treaba cât mai bine. Știm că pentru Steaua e important jocul și punctele, dovadă că la meciul cu Astra au menajat majoritatea jucătorilor. Sunt atenți la meciul de duminică și pun accent pe rezultat”, a comentat Iordănescu.

    Vine selecționerul la meci?

    Una din întrebări este dacă la meciul de duminică va veni la meci și selecționerul Anghel Iordănescu. Nici fiul acestuia, Edi Iordănescu nu știa joi dacă selecționerul va fi în tribune, dar dă asigurări că toată lumea de la națională va fi cu ochii pe meciul de la Târgu-Jiu. „Selecționerul urmărește toate meciurile, în special echipele unde sunt jucători pasibili de a fi selecționați. Sunt și la noi jucători. Paul Anton și Mihai Roman au fost la echipa divizionară, eu sper să confirme și să joace și la prima reprezentativă. E greu când ești pe locul 12 să atragi atenția. Mai este și Mihai Pintilii la echipa națională, eu nu știu cine va fi chemat. Știu că selecționerul își trimite secunzii la meciuri. Nu știu dacă selecționerul va veni la meciul nostru de duminică. M-ar bucura să vină, dar știu că urmărește meciurile. Cine merită va fi chemat la națională”, a declarat Edi Iordănescu.

    „Legat de meciul cu Steaua, va fi un meci foarte frumos, suntem două echipe cu jucători valoroşi şi rămâne de văzut duminică, vom arăta valoare pe care noi considerăm că o avem. Am uitat demult acel 6-0, însă va fi un factor motivator cu siguranţă”, Paul Anton, mijlocaș Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: