spot_img
10.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertFostul comandant al SRI Gorj, unul dintre oamenii „cheie“ de la Pandurii

    Fostul comandant al SRI Gorj, unul dintre oamenii „cheie“ de la Pandurii

    Fostul comandant al Serviciului Român de Informații (SRI) Gorj este unul dintre cei mai importanți factori de decizie de la clubul de fotbal Pandurii, aflat în procedura insolvenței. Marin Condescu, considerat omul care conduce de facto clubul de fotbal și unul dintre membri Adunării Creditorilor, a declarat, într-o emisiune de televiziune la postul Tele 3, că Ion Făget îi reprezintă pe creditorii chirografari în Comitetul Creditorilor. Creditorii chirografari sunt aceia care au doar un drept de gaj general asupra bunurilor prezente şi viitoare ale debitorului lor. Astfel, ei nu deţin o garanţie reală care să le asigure realizarea creanţei pe care o au contra debitorului lor.

    Condescu a spus că Adunarea Creditorilor conduce clubul Pandurii prin Comitetul Creditorilor. Acesta a precizat că fostul comandant al SRI Gorj îl reprezintă chiar și pe el: „Comitetul Creditorilor este format din trei: ANAF care este de drept, cel care-i reprezintă pe salariați, care este Stanca, și de la chirografari este desemnat Ion Făget. Domnul Făget mă reprezintă și pe mine în Comitetul Creditorilor și nu s-a opus la niciuna din acțiunile pe care le-am făcut până acum, pentru că altceva decât în a vrea binele clubului nu s-a întâmplat nimici.

    ANAF nu deține majoritatea în Adunarea Creditorilor

    Marin Condescu a spus că ANAF este în minoritate în Adunarea Creditorilor și, astfel, nu poate să ia deciziile: „Adunarea Creditorilor, chirografari și cu salariații fac mai mult decât ANAF. Acesta estre norocul nostru pentru care putem merge înainte. Ca sumă, suntem majoritari în Adunarea Creditorilor. Una dintre acțiunile și spiritul Codului insolvenței este ca cei care au creditat clubul să-și recupereze banii. ANAF este în primul rând cel interesat. Eu sunt la masa credală cu 3,7 milioane de lei până când se termină procesul de la Craiova“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: