spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertFotbal, Liga 1 / Pandurii – Dinamo 0-0. Pandurii, adio locul 2!...

    Fotbal, Liga 1 / Pandurii – Dinamo 0-0. Pandurii, adio locul 2! Bye-bye şi locul 3!?

    Gorjenii sunt în pericol să rateze podiumul

    Pandurii şi Dinamo sunt la egalitate de puncte în clasament. Tot egali au fost gorjenii şi pe teren contra dinamoviştilor, un 0-0 în care totuşi echipa mai bună a fost Pandurii. Degeaba au dominat şi şi-au creat marile ocazii pentru că la final bucureştenii au ieşit mai învingători decât oltenii. Trebuie spus că în situaţia în care ambele echipe vor fi la egalitate de puncte, atunci pandurilor li se va lua acel punct rotunjit acordat după înjumătăţirea punctelor. Practic, Pandurii are cu un punct mai puţin decât Dinamo, chiar dacă în clasament situaţia ne arată o egalitate la numărul de puncte. În aceste condiţii, gorjenii trebuie să obţină cu minim un punct mai mult decât Dinamo în ultimele două runde pentru a prinde locul 3, misiune cam dificilă.

    sport-01-26

    Neinspiraţi la finalizare

    Dinamo a fost în corzi în meciul cu Pandurii. Ba chiar se poate spune că bucureştenii au câştigat cu noroc un punct care poate face diferenţa la final. Din păcate, trupa lui Edi Iordănescu nu a avut noroc pentru că strict din punct de vedere fotbalistic târgujienii au fost peste adversari. La un moment dat la poarta dinamovistă a fost un haos, ratările incredibile ale pandurilor fiind unele rarisime. „Din punctul meu de vedere am fost echipa care a dominat, ne-am creat ocazii. Dar ne-a lipsit finalizarea, ultima execuţie. Lipsa de inspiraţie… Ştiam că Dinamo e obosită din cauza meciului de Cupă şi le-am cerut băieţilor la pauză să aibă iniţiativă. Am arătat determinare, că vrem să controlăm jocul şi să avem mingea. Am încercat să fim agresivi, să punem presiune pe adversar. Jocul a fost în cea mai mare parte la discreţia noastră. Am vrut să câştigăm şi am dovedit-o. Am dominat şi în 11 contra 11 şi în 11 contra 10. Am avut trei ocazii foarte mari în primele 20 de minute. Iar în repriza a doua a fost ratarea lui Hora”, a comentat antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu. Târgujienii se simt frustraţi după acest rezultat de egalitate. „Anul trecut am bătut Dinamo de trei ori. Nu contest nivelul valoric al lui Dinamo, nu contest munca lui Mircea Rednic, dar cred că a fost vorba şi despre foarte multă neşansă. Din punctul meu de vedere, am fost echipa care am dominat, am avut trei ocazii extrem de mari. Ne-a lipsit ultima execuţie, finalitatea. Noi ne-am dorit victoria, am arătat determinare. Ne îndepărtăm de locul doi. Au rămas două jocuri în care încercăm să dăm totul”, a mai punctat Iordănescu.

    Luptă pentru locul 3

    Gorjenii au pierdut şansa de a deveni favoriţi la ocuparea locului 3. Mai grav e că ratând victoria, gorjenii au ratat şi şansa de-a se bate cu Steaua în meci direct chiar în ziua de Paşte pentru locul 2 în Liga 1. „E păcat că nu am câştigat, pentru că puteam să ne asigurăm locul trei şi să ne jucăm şansa pentru locul doi. Ne îndepărtăm de locul 2, dar mai sunt două jocuri şi ţinem capul sus. A fost un sezon extraordinar. În ultimele două jocuri încercăm să dăm totul, la Bucureşti şi cu Astra”, spune Edi Iordănescu. Tehnicianul adaugă spunând că vrea maxim de la ultimele două etape. „Ne vom apăra şansele corect pe acest final de campionat. Jucăm pentru noi. Am încercat să fac ceva diferit, să transmit exact mesajul pentru jucători, ca să înţeleagă ce le cerem şi să reuşim să câştigăm”, a mai punctat Edi Iordănescu.

    Dinamoviştii, norocoşi contra pandurilor

    Adversara pandurilor, Dinamo este una din echipele cele mai norocoase ale acestui sezon. Pe lângă acest meci în care în ofensivă nu au contat, bucureştenii mai au şi alte meciuri contra pandurilor în care au fost ocrotiţi de şansă. „I-am şi reproşat lui Mircea Rednic că anul ăsta m-a îmbolnăvit. Nu contest valoarea lui Dinamo, dar cred că anul ăsta a fost şi multă neşansă. În sezonul regulat, în tur, aici, am primit gol în minutul 94. La Bucureşti, la fel, în minutul 92”, a mai spus Edi Iordănescu.

    „E păcat că nu am câştigat, pentru că puteam să ne asigurăm locul trei şi să ne jucăm şansa pentru locul doi”, Edi Iordănescu, antrenor Pandurii

    „Speranța moare ultima. Încercăm să luăm punctele cu Steaua, iar apoi, cu Astra, sperăm să fie campioană până atunci și să putem aborda altfel acel joc. Acum ce să facem, să ne dăm la o parte pentru că jucăm cu Steaua? Nu! Mergem să câștigăm”, Ioan Hora, atacant Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: