spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertLa cine vine Moş Nicolae?

    La cine vine Moş Nicolae?

    Atât Pandurii cât şi Unirea Urziceni sunt departe de locurile la care visau. Ambele combatante se zbat în subsolul Ligii 1, pe poziţii retrogradabile, aşa că meciul direct de astăzi este ca o finală. Cine bate poate avea sărbători liniştite. De notat că remiza este în avantajul gorjenilor care astfel i-ar ţine pe ialomiţeni sub ei în clasament. Rămâne de văzut în cizmuliţele cui va lăsa Moş Nicolae punctele mult râvnite…

    Teamă de Unirea

    Din punctul de vedere al antrenorului Petre Grigoraş, meciul de astăzi transmis în direct de GSPTV cu începere de la ora 18.00 este foarte important pentru Pandurii. „Dacă învingem am lua o opţiune serioasă în lupta cu Urziceni pentru evitarea retrogradării. Noi ne-am duce la -4 ei la -13, deci diferenţă destul de mare de puncte. O victorie ar fi fantastică pentru noi şi ne-ar da posibilitatea să sărbătorim şi noi Crăciunul şi Anul Nou cu zâmbetul pe buze. Sunt vreo trei echipe cu 20 de puncte şi ai fi agăţat de clasament foarte bine dacă atingem pragul acesta. E un meci vital. Sper să fim o echipă solidă care va avea şanse să câştige punct sau puncte”, spune Petre Grigoraş. Acesta laudă echipa din Urziceni despre care spune că este una extrem de greu de învins. „Urziceni a jucat foarte bine în ultima partidă, are acelaşi număr de puncte ca noi şi e un joc extrem de important. Nu va fi uşor, au păstrat un nucleu de jucători de bază, jucători care au evoluat în Champions League. După ce au pierdut mulţi jucători chiar şi eu gândeam că Unirea nu va avea un parcurs atât de bun cum a avut până acum dar întâmplător sau nu Unirea a învins acasă Vaslui, Dinamo, Steaua cu ce a rămas din fosta echipă plus noutăţile”, a mai adăugat Grigoraş.

    Determinarea, atitudinea, concentrarea şi starea terenului sunt cheia jocului din punctul de vedere al lui Grigoraş. „Ţinând cont de loturile actuale ale celor două echipe normal este o partidă foarte echilibrată, dar niciodată nu poţi ştii ce se poate întâmpla la un meci. Depinzi foarte mult de starea terenului, de starea fizică şi psihică a jucătorilor şi de ce nu şi de şansă. Sper să fim o echipă norocoasă, pe lângă determinarea de care trebuie să dăm dovadă dacă vrem să scoatem puncte, va trebuie să avem şi un dram de noroc”, a mai adăugat tehnicianul.

    Unii pleacă…

    Chiar dacă mai sunt două etape de jucat în acest an, jucătorii se gândesc la ce vor face din iarnă încolo. Astfel, Nasser Menassel şi-a anunţat intenţia de a părăsi Pandurii, acesta fiind dorit de Mircea Rednic în Azerbaidjan. „Menassel şi-a exprimat dorinţa de a-şi rezilia contractul cu noi. Nu mă pot opune deciziei unui jucător de genul acesta care nu se simte în apele lui la echipă. L-am trimis la conducători să-şi rezolve problema şi o să mai fie câţiva. Din iarnă o să tragem linie şi cei care s-au încadrat cât de cât în cerinţele pe care le-am impus vor rămâne, cei care nu, din păcate ne vom despărţi. Cu toată sinceritatea le vom spune înainte de încheierea campionatului care e situaţia şi vom încerca să ne despărţim pe cale amiabilă şi să ne vedem fiecare de drumul lui”, a mai spus Grigoraş. Astfel, în afara lui Nasser de la Pandurii vor mai pleca unii jucători, însă totul depinde şi de cine va veni. „Sunt destul de mulţi care ar trebui să se reorienteze în altă parte. Asta depinde şi de posibilităţile clubului, să vedem ce jucători putem aduce. De când am venit aici am discutat posibilitatea aducerii unor jucători de atac, mai ales. Vreau ca echipa Pandurii să scape de handicapul ăsta de a fi echipa cu cele mai puţine goluri marcate, mereu candidată la retrogradare, ci să fie o echipă mult mai ofensivă şi mai spectaculoasă iar pentru asta avem nevoie de jucători. Avem nevoie de susţinere în iarnă, în perioada de transferări, e clar ca jucătorii de bază trebuie să rămână şi măcar trei-patru jucători trebuie aduşi, jucători peste media celor existenţi în lot” , a încheiat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: