spot_img
10.4 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertFotbalul i-a răsplătit pe panduri

    Fotbalul i-a răsplătit pe panduri

    Pandurii: Mingote – Viera, Chiricheş, Cardoso, Vlad – Voiculeţ, Pintilii, Vranjes – Băcilă (87 Brata), Lemnaru (94 Grigoraş), Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

    CFR Cluj: Fernandes – Lionn, Cadu, Diogo, Camora – Mureşan – Sougou, Renan, Bastos, Ronny (71 E. Kone) – Kapetanos (71 Bud). Antrenor: Jorge Costa.

    Au arbitrat: Cristian Balaj – Zoltan Szekely, Ciprian Danşa.

    Cartonaşe galbene: Stromajer (68) / Sougou (6), Kapetanos (33), Mureşan (49), Panin (63)

    Spectatori: 7.000

    Pandurii a ajuns la cota şapte puncte în clasament. În sfârşit, Pandurii a jucat fotbal timp de 90 de minute, nu cum se întâmplase în etapele trecute. Gorjenii au fost mai buni decât cei de la CFR Cluj, şi împinşi de la spate de un public frenetic au reuşit o super victorie. Un succes muncit şi pe care elevii lui Grigoraş l-au meritat. Chiar au fost mai buni decât clujenii.

    Am fost peste ardeleni

    Pentru prima dată în acest sezon Pandurii a evoluat cu motoarele turate timp de 90 de minute. Elevii lui Grigoraş nu au mai jucat doar jumătate de meci şi au ţinut adversarii sus în teren, au avut posesie şi ce este mai important au anihilat toate atuurile oaspeţilor. Inevitabil, oltenii au avut şi ocaziile mai multe, Vranjes sau Stromajer dându-i mari emoţii portarul Fernandes, aflat la debut în Liga 1. Acest goalkeeper este a treia variantă pentru postul de portar al naţionalei Portugaliei, însă asta nu l-a scutit să gafeze impardonabil. La o centrare venită din partea stângă, portughezul a scăpat mingea printre mâini, balonul a ajuns la Lemnaru care din 4 metri l-a trimis cu capul în poartă. S-a intrat 1-0 la pauză, iar la vestiare Grigoraş a stat cu gura pe ai lui pentru a menţine tonusul ridicat în actul secund. Şi exact asta s-a întâmplat. Oltenii au început repriza apărându-se la circa 40 de metri de poartă, au închis culoarele adversarilor care au fost de nerecunoscut. Au alergat mai mult, chiar dacă nu au mai avut posesia mare din prima repriză, şi au acoperit perfect terenul nedându-le adversarilor nicio ocazie. În minutul 72 oltenii au dat lovitura prin Cardoso şi efectiv s-a închis meciul. Apoi s-a mai consemnat un incident în tribună, un copil lovindu-se la cap şi fiind transportat la spital. Pe final, Grig a tras de timp, l-a introdus în teren şi pe fiul său, Alex Grigoraş, atacant care a debutat astfel la Pandurii. S-a terminat în aplauzele celor din tribună, oltenii fiind în culmea fericirii în timp ce ardelenii erau căzuţi pe teren. O victorie frumoasă şi meritată a pandurilor…

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: