spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Fotbalul trebuie respectat, altfel te pedepseşte"

    „Fotbalul trebuie respectat, altfel te pedepseşte”

    La români, după victorii se fac nunţi, iar după eşecuri înmormântări. După o victorie clară a pandurilor, 6-2 cu Universitatea Cluj era ocazie numai bună de petrecere. Însă, Grigoraş şi-a temperat elevii. „Le-am spus să stea destul de lejeri pentru că fotbalul trebuie respectat”, comentat Grigoraş. Din nou, tehnicianul are dreptate.

    Şedinţă după victorie

    După victoria contra Universităţii Cluj, Grig a intrat în vestiar. A asistat câteva minute la bucuria elevilor săi după care i-a băgat în şedinţă. A ţinut să-i felicite pe băieţi şi să le transmită câteva vorbe. Nu a bătut câmpii ci a punctat câteva chestiuni destul de importante. „I-am felicitat, le-am spus să respecte fotbalul, să se bucure puţin, pentru că e doar o etapă scursă, vor veni meciuri extrem de dificile. Campionatul este foarte lung, iar dacă ne vom aventura să spunem că am învins cu 6-2 în prima etapă şi începem să visăm la cupe europene, la titlu, Champions League şi aşa mai departe, s-ar putea să ne trezim cu reversul medaliei”, a comentat Grigoraş. Tot în speech-ul din vestiar, Grig a făcut apel la inteligenţa jucătorilor. „Am încredere în ei că îşi cunosc interesul. Le-am mai spus să nu le dispară niciodată plăcerea de a juca fotbal. E un lucru extrem de important. Să respecte fotbalul pentru că, mai devreme sau mai târziu, şi el te va răsplăti dacă eşti corect, altfel te pedepseşte”, a mai comentat Grig.

    Vin etape de foc

    Pentru Pandurii, programul meciurilor viitoare nu e deloc unul uşor. Vineri seara oltenii vor juca la Gaz Metan Mediaş, după care acasă cu Ceahlăul. Poate acest meci e mai abordabil, pentru că următorul e de-a dreptul criminal, deplasare la SC Vaslui. În aceste condiţii, victoria cu Universitatea Cluj e destul de importantă pentru ce va urma mai departe. „Debutul era foarte important pentru mine. Nu mi-am făcut planuri pentru mai multe etape. Ştiu programul, dar sincer m-am gândit doar la primul joc. Voiam să văd reacţia echipei la un meci oficial”, a comentat Grig. Acesta recunoaşte că de acum încolo se gândeşte şi la meciurile viitoare, însă se axează tot timpul pe următorul. Aşa că meciul cu Gaz Metan Mediaş e cel mai important, apoi la fel de important va deveni cel cu Ceahlăul, după care cel cu Vaslui şi aşa mai departe. „De acum mă gândesc şi pentru viitorul pe 2-3 etape, dar cel mai important rămâne meciul cu Gaz Metan Mediaş”, a mai comentat Grig.

    „Am făcut un meci bun. Am marcat şase goluri, ceea ce Pandurii nu reuşise până acum. Am făcut şi spectacol, aşa că toată lumea trebuie să fie mulţumită. După 6-2 ar fi culmea ca lumea să fie supărată”, Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: