spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertFrământări la Energia!

    Frământări la Energia!

    Faptul că nu s-au dat banii până acum la Energia a creat o stare de tensiune în rândul sportivilor de la acest club. Baschetbaliştii nu au vrut să plece să joace la Iaşi până nu au primit asigurări că, în cel mai scurt timp, îşi vor încasa banii. Şi la handbal situaţia este agitată, jucătorii solicitând, pe diverse căi, să li se dea ce li se cuvine.

    Memorii şi rugăminţi

    Handbalistul Bogdan Criciotoiu a depus memoriu la Federaţie prin care solicită să i se dea banii pe două luni şi jumătate. În acel act jucătorul nu solicită să devină liber, ci doar să i se achite banii. Alţi jucători au mers pe altă strategie şi au discutat cu conducerea. „Problemele financiare şi cele de organizare sunt ale conducerii administrative. Nu contează pentru mine că şi-a depus memoriu. Băieţii poate au dreptate. Eu sunt doar antrenor şi sunt aici să-i pregătesc. Am vorbit cu Criciotoiu şi, dacă se rezolvă problemele financiare, continuă la Târgu-Jiu. Şi eu am înţeles că problemele financiare se vor rezolva”, spune antrenorul Liviu Andrieş. Un fel de presiune au creat şi jucătorii care nu spun franc în faţă că, indiferent dacă vor primi sau nu banii în următoarea perioadă, vor continua la Energia. „Mai am contract un an jumătate cu Energia şi, dacă se rezolvă problemele financiare, nu văd de ce nu aş continua. Deocamdată avem nişte restanţe dar sper să primim acei bani. Mă refer doar la salarii, despre prima din sezonul trecut conducerea ne-a promis că o să se achite de promisiune, dar o să vedem dacă o să ne-o dea”, spune Gabi Florea.
    În schimb, Andrei Enache spune că peste tot în ţară există probleme cu banii. „E clar o nemulţumire din partea noastră în ceea ce priveşte partea financiară dar, în acelaşi timp, am înţeles că este o problemă, avem promisiuni că se vor rezolva. Am mai vorbit şi noi în ţară şi probleme sunt peste tot, în afară de trei-patru echipe care au banii la zi şi au pretenţii de cupe europene. Sperăm şi noi să se rezolve şi să putem fi liniştiţi şi cu gândul la pregătire pentru că, automat, în subconştientul nostru stăm cu gândul la partea financiară”, a spus şi Enache.

    Criciotoiu, o lună pe bară

    Colac peste pupăză, Bogdan Criciotoiu a şi ieşit din circuit pentru o anumită perioadă. „Criciotoiu avea de mai mult timp probleme. Şi-a făcut un RMN şi a fost diagnosticat cu întindere a ligamentelor de la umăr, o accidentare mai veche. Este o problemă pentru că, după ce că suntem la număr puţini, orice accidentare contează”, a spus Andrieş.

    Florea se vrea golgeter

    Dacă la fotbal echipa gorjeană duce lipsa unui adevărat marcator, la handbal există unul. Gabi Florea conduce în clasamentul golgeterilor cu un avans de 12 goluri faţă de ocupantul locului doi. „Dacă la început nu urmăream să obţin titlul de golgheter, acum îmi doresc. Ar fi un lucru bun pentru mine. Dacă tot sunt acolo, pe primul loc, de ce să nu rămân acolo până la final? Dar mult mai mult mi-aş dori ca noi, ca echipă, să prindem cupele europene”, a spus Florea.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: