spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Suntem echipă de locurile 8-9"

    „Suntem echipă de locurile 8-9”

    Fundaşul dreapta al pandurilor, Gabi Matei are cele mai multe prezenţe în actualul sezon, absentând doar într-un singur meci. În rest, „noul Dan Petrescu” a jucat în toate partidele acumulând în total 1440 de minute. Despre acest jucător s-a vehiculat că ar fi în atenţia Stelei, însă fundaşul dreapta în vârstă de 20 de ani spune că se gândeşte doar la ce face sub comanda lui Petre Grigoraş.

    „Să batem la Urziceni”

    Meciul de luni de la Urziceni dintre Unirea şi Pandurii este abordat de pe poziţii de forţă de gorjeni. Toată suflarea panduristă spune că echipa nu are voie să piardă acest joc cu ialomiţenii. „Şi pe noi ne doare că echipa este în zona retrogradării, nu vrem să stăm acolo. Aşteptăm următoarele două meciuri, neapărat trebuie să câştigăm jocul de la Urziceni şi cu Oţelul mergem la ce-o fi. Cred că ne-am îndeplinit obiectivul turului, în mare parte”, a comentat Gabi Matei. Acesta merge mai departe şi spune că partida viitoare este foarte importantă, un rezultat pozitiv putând să ridice Pandurii în clasament. „Mergem la victorie la Urziceni. Avem valoare mai mare de locurile retrogradabile şi trebuie să fim mai sus. Pandurii are valoare de mijlocul clasamentului cred, locurile 8-9. Avem puncte cam puţin faţă de jocul prestat. Jocul a mers, rezultatele nu au fost pe măsură”, a mai spus Gabi Matei.
    Referitor la discuţiile lansate de presă, cum că s-ar afla în atenţia Stelei, Matei ştie una şi bună: nu se îmbată cu apă rece. „La 20 de ani trebuie să joci cât mai mult. Să fiu cât mai serios în antrenament şi să joc cu o ambiţie cât mai mare. Deocamdată sunt la Pandurii şi vreau să-mi fac treaba cât mai bine aici. Ce s-a vorbit vis-a-vis de interesul echipelor mari nu are nici un fel de încărcătură asupra mea. Vreau să joc cât mai bine şi cam atât. Nu m-am gândit că trebuie să plec din iarnă din vară. Când o fi o fi. Sunt la Pandurii şi vreau să joc cât mai bine aici. Nu mă gândesc să plec. Important e să fiu sănătos şi să am continuitate în jocuri”, a încheiat Gabi Matei.

    Doi absenţi importanţi

    Pentru meciul cu Unirea Urziceni, Petre Grigoraş are două probleme de efectiv. Este vorba de Claudiu Voiculeţ şi Florin Hidişan, primul suspendat iar cel de-al doilea accidentat. Cei doi vor rata partida de luni seara, Hidişan urmând să aibă statutul de spectator şi la jocul din ultima etapă cu Oţelul Galaţi.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: