spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGabi Tamaş este noul jucător al echipei Petrolul Ploieşti

    Gabi Tamaş este noul jucător al echipei Petrolul Ploieşti

    Acum este oficial, Gabriel Tamaș este proaspătul jucător al Petrolului. Acest anunț a fost făcut de Nicolae Constantin, actualul antrenor al echipei din Ploiești. În acest articol o să discutăm despre toate aspectele acestei mutări interesante, dar și despre motivul plecării lui Tamaș de la Voluntari.

    Fanii echipei Petrolul Ploiești care sunt entuziasmați de noile achiziții pot paria, la Efbet, pe meciurile echipei din Liga 1 din sezonul viitor. Pentru a afla mai multe detalii despre această casă de pariuri, puteți citi această recenzie despre casa de pariuri Efbet. Dacă nu sunteți siguri că doriți să pariați la aceștia, puteți găsi recenzii despre toate casele de pariuri de pe piață la SportLocal

    Cu toate că foarte multe persoane au avut impresia că Gabi Tamaș își va încheia cariera la finalul acestui sezon, după ce contractul cu FC Voluntari s-a încheiat, jucătorul are, încă, planuri mari de viitor cu cariere lui. 

    Echipa care a promovat în acest sezon, Petrolul Ploiești, au discutat cu jucătorul timp de două săptămâni, până ca acesta să se decidă cu privire la viitorul carierei lui. În cele din urmă, Gabi Tamaș a fost convins de obiectivele mărețe al Petrolului pentru viitorul sezon și vine pentru a pune umărul la ajungerea echipei în play-off. 

    Carierea lui Gabi Tamaș

    Gabriel Tamaș și-a început cariere la FC Brașov în sezonul 1998–1999, până acum trecând pe la nu mai puțin de 17 echipe. Cele mai importante cluburi din România la care a jucat sunt: Dinamo București, CFR Cluj și FCSB. În străinătate, Tamaș a jucat în mai multe campionate importante, dar cele mai bune echipe la care a activat au fost: Celta Vigo, West Bromwich Albion, Galatasaray și Watford. Pentru echipa națională a României, Tamaș a jucat nu mai puțin de 67 de meciuri, marcând 3 goluri. În cadrul echipelor Dinamo și FCSB, Tamaș a câștigat 7 trofee.

    De ce a plecat Tamaș de la Voluntari?

    S-au speculat, de presă, multe lucruri despre plecarea lui Tamaș de la Voluntari. Cu toate acestea, directorul general de la Voluntari, Bogdan Bălănescu, a lămurit misterul, spunând că motivul adevărat al despărțirii este constituit de restanțele salariale de la echipă, dar și de amânarea acordării bonusurilor pentru performanța de a se califica în play-off. 

    Gabi Tamaș a fost cel mai important jucător de la Voluntari în sezonul proaspăt încheiat. Jucătorul a reușit să fie stâlpul apărării, fiind unul dintre oamenii care au contribuit cel mai mult la ajungerea echipei de pe lângă București în play-off.

    Conducerea echipei din Voluntari a tot amânat virarea banilor către jucători, acesta fiind un motiv de nemulțumire al acestora. Echipa are, în acest moment, anumite probleme financiare și conducerea încearcă, pe cât posibil, să o mențină pe linia de plutire.

    Alte transferuri importante de la Petrolul 

    Gabi Tamaș este doar unul dintre jucătorii importanți aduși de Petrolul înainte de începerea sezonului. Gicu Grozav este un alt jucător important care a semnat cu echipa de pe Ilie Oană. Grozav a mai jucat la Petrolul Ploiești în sezonul 2012–2013, marcând nu mai puțin de 10 goluri în 36 de apariții. Jucătorul, născut în Alba Iulia, a jucat ultima dată la echipa din Ungaria MTK Budapesta.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: