spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGabi Zahiu, salvator de mineri?

    Gabi Zahiu, salvator de mineri?

    De ieri fostul antrenor al pandurilor a preluat echipa motreană având ca obiectiv salvarea de la retrogradare

    Inevitabilul s-a produs şi Gabi Zahiu a revenit în fotbal. Deşi abandonase meseria de antrenor de vreo doi ani şi jumătate, dedicându-se unei afaceri de familie, Zahiu a fost convins să revină la prima dragoste, fotbalul. Tehnicianul a fost instalat ieri pe banca codaşei din Liga a 2-a, Minerul Motru având ca obiectiv salvarea de la înec. Zahiu revine la Motru pentru a patra oară, însă niciodată nu a avut o misiune atât de grea ca şi acum.

    Ales pentru salvare

    Rezultatele proaste, dar mai ales jocul motrenilor i-au determinat pe conducătorii echipei de fotbal gorjene să caute o variantă pentru a încerca redresarea situaţiei din mers. S-au luat în calcul mai multe variante de antrenori, dar până la urmă s-a oprit la una localnică şi bună, Gabi Zahiu. Tehnicianul renunţase la antrenorat, se retrăsese dar a fost convins să revină în fenomen. „Gabi Zahiu poate redresa situaţia echipei. Are credit din partea noastră, sunt convins că va reuşi să facă treabă bună aici. Nu este nimic pierdut, tragem speranţe că ne vom reveni chiar dacă nu suntem chiar în cea mai bună perioadă”, a comentat Mihai Cernica.

    „A fost greu departe de fotbal”

    Gabi Zahiu recunoaşte că la un moment dat, în urmă cu doi ani de zile a decis să se retragă din fotbal însă i-a fost greu să stea departe de fenomen. „Vrem să scăpăm, mai e o şansă cu play-off-ul şi play-aut mai poţi să recuperezi. De asta am venit, să încerc să facem o treabă bună. Vedem la final dacă şi reuşim. Eu îmi doresc că de aia am şi acceptat”, a comentat ieri Gabi Zahiu. Acesta spune că a dus dorul fotbalului. „Am vrut să renunţ, dar a fost greu departe de fotbal. Aceasta este realitatea. M-am uitat la meciuri, am urmărit fenomenul, acum revin la treabă”, a declarat Zahiu.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: