spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGalaţiul, fortăreaţă pentru Pandurii !

    Galaţiul, fortăreaţă pentru Pandurii !

    Gorjenii au pierdut din nou la Galaţi şi rămân fără victorie în oraşul de pe Dunăre

    Oţelul Galaţi: Goicoechea – Tritz, Sârghi, Prestia, Popescu – Lovin – Giurgiu, Filip (Cooper 68), Marquinhos (Milea 87) – Astafei, Tudorie. Antrenor: Ewald Lienen.

    Pandurii Târgu-Jiu: Stanca – Unguruşan, Paraskevas, Erico, Momcilovic – Anton (Nistor 70), Breveeld – Buleică (Dos Santos 56), Distefano, Nicoară (Elton 63) – Bud. Antrenor: Cristian Pustai.

    Au arbitrat: Radu Petrescu (central) – Vladimir Urzică, Iulian Radu (asistenţi) – Dragoş Istrate, Sorin Andrei Antonie (adiţionali) – Daniel Hulubei (rezervă).

    Cartonaşe galbene: Popescu (67), Giurgiu (81) / Elton (64), Breeveld (86)

    Observatori: Sorin Boca, Dumitru Marcu

    Spectatori: 4.000

    Pandurii s-a prezentat modest la primul meci oficial din 2014. „Am întâlnit o echipă mult mai proaspătă, care a făcut un presing agresiv. Ştiam că va fi greu, dar am sperat la cel puţin un punct”, spunea Pustai după meci. Gazdele de la Oţelul au fost mai prezente în joc, dar nu au fost cu mult peste olteni. Diferenţa a fost făcută de greşelile din apărare, aşa că în condiţiile în care oltenii au greşit au pierdut pentru că în atac nu au fost în stare să-i forţeze pe adversari să comită erori. Primul examen pentru Europa a fost picat. Pentru pandurii, Galaţiul rămâne o fortăreaţă greu de cucerit, gorjenii fiind în continuare fără victorie pe terenul Oţelului.

    Am pierdut un meci de 0-0

    Gorjenii nu au fost în stare să domine jocul la mijlocul terenului. Acolo s-a făcut diferenţa. „Nici Nicandro, nici Anton şi nici Distefano nu au format acel triunghi de posesie şi am fost sub ceea ce ne aşteptam şi ne-am propus”, a declarat Cristi Pustai. Ei bine, oltenii au ajuns cu greu în faţa careului advers, nu au pus în pericol poarta gălăţeană. În prima parte nu avem ce nota la nivel de faze de joc. Oţelul a avut două situaţii de poartă, prima la şutul lui Marquinhos din afara careului, mingea trecând pe lângă buturi, şi a doua când Lovin a trimis balonul la doi metri de buturile lui Stanca.

    Gorjenii în atac nu au avut ce arăta, atacantul Cristi Bud s-a zbătut ineficient şi nu a adus pericol. Atacantul nu a avut mingi pentru că oamenii de la mijloc nu au adus mingea în jumătatea adversă. În partea a doua, Pustai a schimbat şi sistemul, mai ales după ce gazdele au marcat prin Marquinhos în urma a două erori a pandurilor din apărare. ei bine, Pustai a mizat şi pe Nistor, aflat la redebut, însă fără prea mult efect, însă parcă de la intrarea lui Nistor gorjenii au fost mai prezenţi în jumătatea adversă. „Nistor nu este încă într-o formă sportivă prea bună, a intrat bine, a revigorat jocul, o să fie nevoie şi el, dar am mers pe omogenitate, pe Anton-Breeveld. E nevoie de Nistor şi de toţi jucătorii”, a mai adăugat Pustai. Pandurii a pierdut cu 1-0, scor care nu le-a picat bine oltenilor, însă după cum s-a jucat a reflectat adevărul din teren.

    Am avut penalti

    În rarele momente în care echipa olteană s-a aflat cu mingea în careul advers, Pandurii trebuia să primească o lovitură de la 11 metri. În minutul 30 mijlocaşul Distefano a fost faultat din spate de un advers, însă arbitrul Radu Petrescu nu a acordat penalti deşi faultul a fost evident.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: