spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGata amicalele! Pandurii invincibili?

    Gata amicalele! Pandurii invincibili?

    După trei jocuri amicale, gorjenii se pot lăuda că nu au pierdut, însă mai au de trecut un hop: Volyn Lutsk

    Pandurii ar trebui să fie gata de start. La finele acestei săptămâni, echipa antrenată de Petre Grigoraş încheie stagiul de pregătire din Slovenia. Acolo, gorjenii au mers în efectiv incomplet, cu mulţi tineri, însă asta nu a afectat rezultatele echipei. Aşadar, după trei meciuri amicale destul de tari, oltenii se pot lăuda că sunt neînvinşi, însă pentru ca acest stagiu să fie unul pozitiv ar fi nevoie şi ca ultimul joc din cantonament să se termine cu un rezultat pozitiv pentru olteni, victorie sau egal. Bineînţeles, rezultatele din amicale contează prea puţin, importantă fiind imaginea pe care gorjenii o vor lăsa în partidele oficiale.

    sport-02-8

    Ultimul test în Slovenia

    Pentru Pandurii se trage linia. Chinul fotbaliştilor va lua sfârşit. Sâmbătă, gorjenii încheie stagiul de pregătire din Slovenia, însă vineri, oltenii vor juca şi ultimul meci de verificare. Un test contra echipei de pria ligă din Ucraina, Volyn Lutsk, un amical tare pe care gorjenii îşi doresc să nu-l piardă.
    Dacă este să judecăm după evoluţia echipei din cele trei amicale de până acum, gorjenii nu ar trebui să piardă cu Volyn, însă fotbalul nu este matematică. După ce au remizat cu NK Osijek, Dinamo Zagreb şi au bătut Steaua Roşie, gorjenii trebuie să încheie stagiul cu un rezultat pozitiv şi împotriva lui Volyn Lutsk. „Contează la moral aceste meciuri amicale”, spune Petre Grigoraş. Acelaşi antrenor a şi tras o mică concluzie. „Băieţii s-au pregătit foarte bine. Este şi situaţia care este, aşa că jos pălăria pentru modul cum aceşti băieţi au abordat atât antrenamentele cât şi jocurile. Din punctul meu de vedere ar fi păcat ca lucrurile să nu se îndrepte ca să punem echipa pe un făgaş normal”, a comentat Grig.

    Vin acasă

    De marţi, Pandurii va reveni la Târgu-Jiu. Echipa antrenată de Petre Grigoraş va avea marţi după-amiaza primul antrenament, acolo unde sunt aşteptaţi toţi jucătorii care au contract cu Pandurii. astfel, Herea va face joncţiunea cu lotul pandurilor la acest prim antrenament la Târgu-Jiu.

    Ce debut de sezon!

    Pandurii va avea parte de un start lansat de sezon! Astfel, Liga 1 va începe pe data de 23 iulie, iar gorjenii vor evolua cinci zile mai târziu în meciul tur din turul trei preliminar al Europa League. După meciul contând pentru Europa League din data de 28 iulie, oltenii vor reveni în ţară să joace din nou în Liga 1, etapa a doua, rundă programată pe data de 30 iulie. Apoi, pe data de 4 august, gorjenii vor evolua în returul turului trei al Europa League, meciul decisiv pentru accederea în play-off. După nici trei zile, gorjenii au un nou meci, de data aceasta în campionat în etapa a treia, rundă programată pe data de 6 august. În cazul calificării mai departe, pentru Pandurii urmează o săptămână ceva mai liniştită, după care pe data de 18 august se va juca turul din play-off-ul Europa League, apoi pe 20 august etapa a cincea din Liga 1, pentru ca pe 25 august să se joace decisivul pentru accederea în grupele Europa League. Aşadar, într-o lună de zile, gorjenii vor avea de jucat zece meciuri, un program intens şi din care pot ieşi câştigători…

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: