spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGata cu invincibilitatea!

    Gata cu invincibilitatea!

    Pandurilor le-a fost furat un egal în meciul de la Iaşi, însă rămân cu recordul de 10 meciuri la rând fără înfrângere

    S-a terminat şi seria de meciuri fără înfrângere. Cei de la Pandurii s-au oprit la 10 meciuri consecutive, eşecul de la Iaşi fiind ca un duş rece, sau mai degrabă ca un avertisment că târgujienii sunt încă mici într-o lume mare. Tot mai multe indicii duc spre o manieră anti-Pandurii, cineva pare că s-a speriat de forţa pandurilor, aşa că se apasă butoanele. În ultimele două meciuri, gorjenii au fost dezavantajaţi clar de arbitraj, aşa că avertismentul este deja perceput de Edi Iordănescu care se apără atacând. „Noi nu vrem titlul, nu vrem locul nimănui, vrem să jucăm fotbal şi vrem să fim lăsaţi să jucăm fotbal. Nu vrem titlul, nu vrem nimic, lăsaţi-ne să jucăm fotbal! Noi vrem locul 6, atât”, a fost mesajul dat de Iordănescu.

    sport-02-9

    Joc într-o direcţie

    Târgujienii nu au prins nici ei o zi grozavă, nu au şutat nici măcar o dată pe spaţiul porţii adverse. Însă Iordănescu spune că „poate nu câştigam, dar cred cu convingere că nici nu pierdeam”, a mai spus antrenorul pandurilor. Şi într-adevăr, Iaşiul a părut ca o echipă care nu putea câştiga dacă nu era ajutată. Meciul în sine nu a fost unul spectaculos, şi se poate vorbi cu adevărat de fotbal până prin minutul 27, după aceea nu a mai fost nimic coerent. Furaţi, gorjenii au acumulat multă frustrare, şi-au pierdut din luciditate, şi chiar dacă au avut posesia nu au reuşit să spargă zidurile ridicate de moldoveni undeva la 35 de metri şi 18 metri. Greu de spart o astfel de defensivă, aşa că oltenii au căutat printr-o posesie agresivă să aibă controlul jocului şi atât. Având avantajul dat de centralul Avram, moldovenii s-au apărat şi au reuşit să smulgă o victorie importantă în faţa pandurilor.

    Frustraţi şi supăraţi

    După meci, oficialii pandurilor erau trişti şi frustraţi. „Recordul nostru de invincibilitate a fost învins de arbitraj! Mă gândeam la un meci greu, dar în nici într-un caz din cauza arbitrajului. Am masat Iaşiul în propria jumătate de teren, am dominat, dar decisiv a fost arbitrul. De fiecare dată, am spus că avem arbitri buni, dar acum au greşit. Toate deciziile au fost împotriva noastră. Nu-l acuz pe Marius Avram de rea voinţă, dar toate greşelile au fost contra noastră. Eu sper că aceste lucruri se vor schimba”, spune Narcis Răducan. Şi Mihai Răfduţ a vorbit după meci. „Ne pare rău că am întrerupt seria invincibilităţii. Am început mai slab, pe urmă am echilibrat, din păcate am luat acel gol. Noi am alergat după egalare, dar nu am reuşit. Trebuie luate măsuri pentru că greşelile persistă. Nu ne gândim la ceva necurat, dar dacă sunt incompetenţi să se ia măsuri. Nu avem ce să mai facem acum. Trebuie să mergem înainte pentru că ne aşteaptă alte meciuri dificile. Noi ne dorim să ajungem în play-off, unde cu siguranţă vor fi meciuri şi mai grele. Nu cred că putem vorbi noi de titlu. Ne dorim să ajungem cât mai sus”, a comentat şi Mihai Răduţ.

    CSMS: Grahovac – I. Voicu, Frăsinescu, Mihalache, Bădic – Ciucă, Enescu ( 84 Creţu) – Viveiros (46 Bosoi), V. Gheorghe (69 Grigorie), Bole – Golubovic. Antrenor: Nicolo Napoli.

    Pandurii: Mingote – Unguruşan (84 V. Munteanu), Vasco, Filippetto, Momcilovic – Mrzljak, Droppa (76 Wellington) – Nicoară (67 Ciucur), Nistor, Răduţ – Hora. Antrenor: Edi Iordănescu.

    Arbitri: Marius Avram – Marius Nicoară, Dragoş Iliescu.

    Cartonaşe galbene: V. Gheorghe (29), Viveiros (32) / Mingote (28), Răduţ (33)

    Stadion „Emil Alexandrescu”, Iaşi, spectatori: 1.500

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: