spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGata vacanţa la Pandurii

    Gata vacanţa la Pandurii

    Nici nu au plecat bine în vacanţă că jucătorii de la Pandurii se şi întorc pe baricade. Nici trei săptămâni n-au stat jucătorii pe la casele lor că sunt nevoiţi să vină la pregătire în vederea reluării noului campionat. Nu doar jucătorii de la Târgu-Jiu sunt văduviţi de vacanţă ci toţi jucătorii din Divizia A. deja până astăzi jumătate din echipele din primul eşalon şi-au reluat pregătirea, oltenii nefiind nici cei mai grăbiţi dar nici cei mai leneşi. Cert este că pentru băieţii lui Petre Grigoraş urmează calvarul: două cantonamente istovitoare în care nu se va face rabat de la pregătirea fizică.

    Puţine noutăţi

    Gorjenii au stabilit ca pe data de 15 iunie la ora 15.00 să se reunească. Astfel, la această oră din această după-amiază Grigoraş va striga catalogul în vestiar. Primul jucător care a anunţat conducerea că nu poate veni este Ciprian Brata, jucător care imediat după ce a revenit de la echipa naţională de tineret s-a dus şi s-a operat la nas din pricina unei deviaţii de sept. Şi Cardoso este posibil să nu ajungă chiar astăzi, însă şi alţi jucători ar putea să se învoiască pentru o zi dacă întâmpină probleme apărute din senin pe ultima sută de metri.

    În privinţa noilor jucători care vor veni, lista nu este deloc una stufoasă. „Revin Rusu de la FC Braşov, şi Cristea de la Alba Iulia. Va veni în probe şi Vlad Alexandru de la Săgeata Năvodari”, a spus Petre Grigoraş. la reunire va fi prezent şi Olimpiu Bucur de la Minaur Zlatna din Liga a III-a, jucătorul urmând a fi testat în perioada care va veni. „Ce surprize? Mizez pe acelaşi lot de jucători şi asta mă bucură. Cu lotul care am încheiat campionatul o să lucrez şi în ediţia de campionat care va începe peste cinci săptămâni”, a comentat Petre Grigoraş. acesta merge mai departe şi se declară mulţumit de ce va avea la dispoziţie. „Ceea ce mi-am dorit, să nu pierdem jucători mi sa îndeplinit. Asta până acum. Vreau şi putem să terminăm în prima jumătate a clasamentului, asta înseamnă locurile 9-10”, a mai spus Grig.

    Robinho şi Neimar, doriţi la Pandurii

    Tehnicianul gorjenilor spune că şi-ar dori ca la Târgu-Jiu să fie aduşi jucători extrem de valoroşi. „Trebuie să ştim cât ne întindem plapuma. Vreau şi eu trei brazilieni, Robinho şi Neimar să fie printre ei. Ştiu nu ne putem permite şi de aceea ştiu că în trecut s-au făcut eforturi mari. Mă gândesc doar că la Târgu-Jiu s-a schimbat gazonul care era execrabil iar vestiarele se modernizează pentru că erau cele mai urâte din ţară. S-au făcut destule investiţii şi ştiu că s-au băgat bani în investiţii”, a mai spus Grig.

    „Ne reunim fără nume surprize. A fost o vacanţă scurtă, însă asta este, băieţii trebuie să înceapă treaba. Sunt doar cinci săptămâni de pregătire după care începe nebunia”, Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii.

    Atfel, Grig ajunge din nou la sufletul conducerii care nu va mai fi nevoită să bage mâna în buzunar pentru a face cumpărături. În aceste condiţii este de aşteptat ca jucători veniţi de la centrul de copii şi juniori să fie promovaţi de Grig în prima echipă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: