spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGăuri în 11-le pandurilor!

    Găuri în 11-le pandurilor!

    Petre Grigoraş spune: „Am puţine posturi acoperite”

    Incredibil, trece timpul şi Pandurii nu se mişcă deloc pe piaţa transferurilor. Parcă gorjenii nici nu ar avea nevoie de întăriri pentru a face un lot competitiv pentru stagiunea ce bate la uşă. Efectiv, Pandurii a pierdut 11 jucători şi nu a prea pus nimic în loc, revenirea lui Buleică, sau cooptarea lui Voiculeţ nefiind de ajuns pentru ca oltenii să aibă un lot bun pentru un sezon în care echipa este angrenată pe patru fronturi: Liga 1, Cupa Ligii, Cupa României dar şi Europa League.

    sport-01-6

    Cu cine lucrează?

    Grigoraş a cerut 5-6 întăriri pentru echipa sa. Tehnicianul aşteaptă deja de mai bine de o săptămână parafarea unor mutări, însă aceste transferuri întârzie inexplicabil să fie făcute. Narcis Răducan se află cu echipa în Slovenia, susţine că permanent se preocupă şi studiază alături de antrenor listele cu jucători viabili pentru Pandurii, însă atât. Probabil şeful pandurilor mai şi discută cu jucătorii, însă nu se concretizează nimic. Trist este că fiecare zi de întârziere pică greu echipei, dar mai ales lui Petre Grigoraş, antrenor care se vede nevoit de a lucra cu un lot pe care cel mai probabil nu va mai miza în campionat. Şi atunci întrebarea logică: ce rost mai are acest stagiu!? În mod cert, această întârziere în parafarea transferurilor vine de la bani. De la lipsa banilor. Cum Pandurii este un club cu contul pe zero, târgujienii aşteaptă doar ca Liga să vireze banii din drepturile tv, mai exact circa un milion de euro. Marea problemă este că oltenii au şi datorii de achitat, pe lângă plata salariilor spre jucătorii care şi-au depus memorii la comisii, mai sunt şi alte datorii pe care clubul le-a făcut.

    N-au bani de transferuri

    O altă problemă este că târgujienii nu au bani prevăzuţi pentru campania de transferuri. La o adică, oare câte echipe din Liga 1 au bani prevăzuţi pentru transferuri? Ei bine, cei de la Pandurii caută să-şi întărească lotul cu jucători liberi de contract, fotbalişti care nu necesită costuri prea mari. În plus, Narcis Răducan are cunoştinţe pe piaţa jucătorilor din America de Sud, de acolo de unde de-a lungul timpului a mai adus jucători în Liga 1. Având un buget limitat, gorjenii se vor orienta doar spre jucători liberi de contract, jucători cărora totuşi trebuie să li se achite o primă la instalare. Aşa că Narcis Răducan şi Petre Grigoraş urmăresc anumiţi jucători pe dvd-uri, îşi iau notiţe, şi într-un final, probabil în cel mai scurt timp vor lua decizii. Trebuie spus că tehnicianul pandurilor a şi anunţat ce îşi doreşte în această campanie de vară. „La câți jucători au plecat, pe toate posturile, trebuie să acoperim echipa. M-aș mulțumi cu minim cinci jucători. În primul rând vreau un fundaș central de picior drept, un om pentru fiecare bandă, un mjlocaș central coordonator și cel puțin un atacant, mai ales dacă va pleca Hora. Sper să reușim să-i aducem, în ciuda problemelor financiare pe care le cunoașteți și dumneavoastră”, a declarat recnt Petre Grigoraş. Ei bine, până acum niciuna din aceste cerinţe nu a fost îndeplinită, aşa că Pandurii este în continuare într-o mare dilemă. Şi unde mai pui că peste doar două săptămâni începe nebunia!!!

    Au timp de adaptare?

    Întârzierea parafării noilor contracte nu îl va avantaja deloc pe antrenorul Grigoraş. Tehnicianul pandurilor va fi nevoit ca într-un timp scurt să reuşească să omogenizeze echipa, astfel încât de la primele partide Pandurii să aibă o exprimare bună. În mod clar, pandurilor le trebuie 4-5 jucători care să vină şi să intre direct titulari, însă e greu de găsit în acest moment jucători care să-i iei efectiv din vacanţă şi să-i arunci în meciuri importante. Şi unde mai pui că peste trei săptămâni târgujienii vor juca în cupele europene, iar eliminarea din Europa League ar fi o gaură în bugetul echipei oltene.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: