spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGhicitoarea lui Grigoraş !

    Ghicitoarea lui Grigoraş !

    Pandurii caută cu disperare să acopere postul de atacant. Antrenorul Petre Grigoraş aşteaptă, zi de zi, să-i vină întăriri în ofensivă şi de aceea aproape toate discuţiile legate de transferuri vizează atacul. Cine este cel dorit şi când va ajunge acesta la Pandurii, nu se ştie. Grigoraş nu este decis pe cine să ia, susţine că are mai multe variante, însă nu s-a perfectat nimic. Tehnicianul de la Pandurii a făcut din transferul unui atacant un fel de ghicitoare, un concurs al speculaţiilor. Ieri, Grig a oferit primele informaţii despre cel vizat, însă cel mai important, nu a rostit şi numele…

    „Român, experimentat şi interesant”

    Ieri, Grigoraş a dat din casă. Nu totul, însă a reamintit că-şi doreşte un atacant. Această informaţie este veche, însă acum a venit cu ceva nou. A făcut o scurtă caracterizare a celui care ar trebui să scoată Pandurii din criză şi să rupă porţile adverse. „Am vorbit cu conducerea despre un atacant, am primit şi propuneri suficient de multe dar le-am refuzat pe toate. E vorba de românii care sunt la finalul carierei. Poate pe unul dintre ei l-aş accepta, dar să vedem”, a comentat Grigoraş. Acesta a mers mai departe şi a început să facă un concurs de ghicitori. „Sper ca zilele astea să ajungă, dar nu este o certitudine. Cel pe care îl vrem are şi alte oferte. Nu pot să spun despre cine e vorba, dar e un jucător interesant. E jucător român, cu foarte multă experienţă şi pe care îl cunosc foarte bine. Să sperăm că-l pot convinge să vină la Târgu-Jiu”, a fost afirmaţia plină de mister a lui Grigoraş. O ghicitoare la care e greu să-i găseşti răspunsul.

    Probleme cu Stromajer

    Atacantul sloven al pandurilor, Jaka Stromajer, a ratat primele antrenamente din acest an. Dacă în prima zi de pregătire s-a spus că slovenul a mai primit o zi liberă, ei bine, nici ieri la prânz jucătorul nu ajunsese la echipă, deşi au trecut trei zile de când au demarat antrenamentele. Mai mult, Stromajer este de două zile în Târgu-Jiu, însă nu s-a prezentat la antrenamente. Chiar şi în aceste condiţii, jucătorul nu a fost declarat chiulangiu, Grigoraş explicând motivele pentru care Jaka Stromajer nu s-a antrenat alături de restul coechipierilor. „Stromajer are probleme contractuale cu impresarii. Este o sumă stipulată în contract pe care nu a luat-o, iar impresarii nu-l lasă să se antreneze. Sper să se rezolve cât mai repede şi cred că se va rezolva pentru că ar fi păcat să piardă pregătirea fizică”, a spus Grigoraş.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: