spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGhinion mare pentru Internaţional Băleşti

    Ghinion mare pentru Internaţional Băleşti

    Internaţional Băleşti a scris istorie pentru fotbalul juvenil gorjean. Echipa din Băleşti a terminat turneul final al campionatului naţional pe locul 4 pe ţară, cea mai bună clasare pentru o echipă din judeţul nostru. „Parcursul nostru din acest an este o performanţă pentru fotbalul gorjean. Consider că nu ne-am făcut de ruşine, am jucat fotbal, am întâlnit adversari care an de an participă în aceste faze superioare, aşa că echipa noastră merită respectul”, a declarat omul care se ocupă de destinele echipei Internaţional Băleşti, Daniel Mihuţoiu.

    Băleştiul cu ratările, adversarii cu golurile

    Echipa din Băleşti de juniori A1 putea foarte uşor să obţină un loc pe podium, dar a avut ghinion. „Nu am avut noroc, ba mai mult, am avut ghinion mare. În primul meci, cel cu Sporting Piteşti, echipă de tradiţie de unde au plecat mulţi jucători buni din România, am fost peste adversarii noştri. Am avut ocazii, am ratat un penalti, am dat o bară, curat ghinion. Am pierdut cu 2-0, dar golul doi a venit în ultimul minut al prelungirilor”, a mai spus Mihuţoiu. Apoi, în finala mică, Internaţional Băleşti a pierdut cu 1-0 în faţa celor de la Olimpia Salonta. „Şi în acest meci am avut ghinion, noi am ratat ei au marcat. Aşa e fotbalul, noi dăm cu mingea în bară şi adversarii marchează la una din puţinele ocazii”, a mai declarat Mihuţoiu. La finalul acestui turneu, concluzia a fost fermă. „Nu am făcut fotbalul gorjean de ruşine. Am obţinut o performanţă, băieţii merită felicitaţi”, a încheiat Mihuţoiu.

    „Locul 4 din aproape 580 de echipe care au participat la început e o performanţă. Suntem a patra echipă dintre acestea, dar puteam fi şi mai sus. Cu Piteştiul am ratat un penalti, iar în final când nu mai aveam ce face am forţat dar am primit golul doi. Piteltiul a câştigat turneul, pe noi ne-a învins cu 2-0, iar în finală au câştigat cu 6-0. Au o echipă bună. În finala mică noi am primit rapid gol, apoi am ratat iarăşi mult, şi am pierdut. Sunt puţin supărat, e şi normal pentru că noi ne-am propus să câştigăm campionatul, dar am terminat pe locul 4. Acesta e fotbalul”, Dan Vasilică, antrenor Internaţional Băleşti

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: