spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGilortul, misiune grea la promovare

    Gilortul, misiune grea la promovare

    Campionii judeţului Gorj vor da peste campionii judeţului Mehedinţi

    Munca de un an de zile a celor de la Gilortul Cărbuneşti se rezumă în 90 sau poate 120 de minute într-un joc de baraj care va avea loc pe 21 iunie în judeţul Olt. Campioana judeţului Gorj, Gilortul Cărbuneşti va întâlni în meci decisiv pentru promovare în Liga a 3-a Minerul Mehedinţi, o echipă ce şi-a anunţat intenţia de a promova în eşalonul trei. Ciudat e faptul că acest meci de baraj a fost direcţionat spre judeţul Olt, ceea ce bagă la cheltuieli ambele echipe. „Pot să spun că sunt surprins de această tragere la sorţi, cum a nimerit de exemplu Caraş Severin cu Sibiu… Şi despre modul cum noi vom juca meciul de baraj la Olt, când ar fi fost mai nimerit să jucăm la Petroşani, Craiova sau la Râmnicu Vâlcea, dar jucăm la Olt…”, spune antrenorul celor de la Gilortul, Sorin Găman.

    Îşi joacă şansa

    Imediat după ce a aflat numele adversarei pe care o va întâlni la baraj, antrenorul celor de la Gilortul a declarat că obiectivul echipei sale este promovare, deci implicit câştigarea acestui joc. „Important este să ne vedem de treaba noastră, să jucăm şi să facem tot posibilul pentru a promova. La astfel de meciuri este foarte important antrenorul. Contează foarte mult organizarea jocului, sistemul adoptat, tactica pe care antrenorul o impune echipei. Ne jucăm şansa. Ştiu că echipa din Mehedinţi îşi doreşte promovarea, însă vom vedea pe teren ce se va întâmpla”, a mai spus Găman. Acesta recunoaşte că la Cărbuneşti resursele pentru a fi susţinută o echipă de Liga a 3-a sunt reduse. „Suntem o echipă frumoasă, dar mică şi nu ştiu în acest moment dacă am face faţă nivelului Ligii a 3-a, însă am înţeles că autorităţile locale şi oamenii din oraş care pot susţine echipa se vor întâlni pentru a ne oferi cele mai bune condiţii. Sperăm să fie aşa şi lucrurile să meargă bine în acest sens”, a mai declarat Găman.

    Gilortul joacă pentru event

    În week-end, mai exact duminică la Bustuchin de la ora 13.00 va avea loc finala Cupei României faza judeţeană, meci în care Gilortul Cărbuneşti va întâlni Vulturii Fărcăşeşti. Dacă vor reuşi să câştige şi Cupa României, atunci cei de la Gilortul vor face eventul în Gorj în acest an, însă marele hop va fi acel joc de baraj cu Minerul Mehedinţi.

    Baraj şi la Gorj

    Meciurile de baraj pentru promovare la Liga a 3-a se joacă pe teren neutru. Şi, dat fiind faptul că de fiecare dată când i s-a dat în organizare un meci de baraj pentru promovare, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj a reuşit să ducă la bun sfârşit organizarea acestor partide, şi în acest an AJF-ul a fost „cadonat” cu un meci de baraj. Este vorba de barajul între campioanele judeţelor Caraş Severin şi Sibiu, partida urmând a avea loc pe un teren decis de AJF Gorj. Deocamdată, oficialii forului fotbalistic gorjean nu au stabilit exact locaţia unde va avea loc acest joc de promovare…

    Programul de baraj pentru promovare Liga a 3-a:
    Minerul Mehedinţi – Gilortul Tg. Cărbuneşti (Olt), Măgura Cisnădie – Recolta Berzovia (Gorj), Bradul Putna – Gloria Bistriţa II (Neamţ), Luceafărul Mihai Eminescu – Rapid Dumeşti (Suceava), Voinţa Ion Creangă – SC Bacău II (Iaşi), FC Gârceni – Metalosport Galaţi (Vrancea), Locomotiva Viitorul 2010 – Viitorul Însurăţei (Ialomiţa), Sepsi OSK – Selena Jariştea (Bacău), Delta 2013 Dobrogea – CFR Constanţa / CS Eforie (Brăila), Snagov / Dragomireşti / Pasărea – Unirea Fierbinţi / Victoria Ţăndărei (Călăraşi), Înainte Modelu – Petrolul Cartojani / MV Călugăreni (Prahova), Sporting Roşiori – Comprest GIM (Ilfov), Flacăra Moreni / FC Aninoasa – Astra II Ciorani (Covasna), Csikszereda M. Ciuc – ASF Zărneşti (Mureş), Victoria Apa / Someşul Oar – Sighetu Marmatiei / Speranţa Coltău (Sălaj), CSC Sânmartin – Sp. Şimleul Silvaniei (Cluj), Plaiul Iacobeni – CS Iernut (Alba), UTA Bătrâna Doamnă – Retezatul Haţeg (Timiş), CSŞ Dinicu Golescu / Valea Ursului – Inter Markus Coteana (Vâlcea), Flacăra Horezu / Posada Perişani – CSO Filiaşi / Dunărea Calafat (Mehedinţi), ASU Poli / Ghiroda – Industria Galda de Jos (Hunedoara).

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: