spot_img
6.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGilortul prea mic pentru un baraj mijlociu!

    Gilortul prea mic pentru un baraj mijlociu!

    De trei ani de zile, Gilortul ratează an de an barajul de promovare la Liga a 3-a

    Acum trei ani, Gilortul a pierdut barajul e promovare contra celor de la Minerul Mehedinți, scor 0-2. Anul trecut, din nou campionii Gorjului, cei de la Gilortul au luat-o pe coajă la baraj, însă într-o manieră absolut penibilă, 2-11, la general, după două manșe cu Cetate Deva. Anul acesta s-a consemnat hattrickul de ratări, de data aceasta cu scorul general de 1-6 contra celor de la FC Hermannstadt Sibiu. Deja e prea mult, iar fapul că an de an această echipă ratează promovarea în maniere penibile ridică un mare semn de întrebare și vizavi de acest campionat județean din Gorj. Tot circul din timpul sezonului este reflectat în aceste evoluții total neconvingătoare la baraj. Să nu-și dorească nimeni din Gorj să promoveze?

    sport-02-27

    Pierd cu toții

    Gilortul Cărbunești este echipa care deja nu mai poate surprinde la barajul de promovare. S-a ajuns la trei sezoane consecutive în care se ratează promovarea la Liga a 3-a, ceea ce este și o pată pe fotbalul gorjean. Pentru ce tot circul și scandalul din campionatul județean dacă mergi la baraj și pierzi categoric? Ba te mai faci și de râs. Asta nu dă bine nici pentru echipa care merge acolo și nici pentru fotbalul județean. Se spune că echipa campioană este etalonul fotbalului din campionatul pe care îl reprezintă, ceea ce s-ar traduce că Gilortul este imaginea Ligii a 4-a din Gorj. Din păcate, o imagine urâtă pentru că e greu de înțeles cum o echipă ratează an de an promovarea la baraj. Șefii fotbalului județean sunt legați la mâini și la picioare și nu pot face mai nimic în a schimba această imagine urâtă… În plus, cel puțin la ultimul baraj, impresia generală a fost că echipa din Sibiu nu a fost una din punct de vedere valoric peste Gilortul. Și cu toate astea scorul general, 1-6 ne scutește de orice comentarii.

    Urât!

    Pe o vreme caniculară, sâmbătă, la Cărbunești, s-a jucat returul barajului de promovare. Gilortul a plecat din start cu un dezavantaj de un gol împotriva celor de la FC Hermannstad, 1-0 fiind scorul din tur. Ei bine, gorjenii au anulat rapid acest gol, Priescu marcând din penalti în minutul 3. Promovarea se juca. Din păcate, doar vreo trei minute a fost suspans, oaspeții din Sibiu marcând și ei din penalti. Trist, dar până la pauză s-a făcut 1-2, așa că ultima repriză se juca doar pentru că trebuia. Nervi mulți, frustrare și tensiune în tabăra Gilortului, așa că s-au mai punctat trei goluri în poarta Gilortului, ba chiar s-au acordat și două eliminări pentru jucătorii gazdă. În plus, antrenorul Mihai Dinu a fost și el trimis în tribună pentru vociferări, așa că totul s-a terminat urât.

    Dau vina pe arbitraj

    La final, gazdele de la Gilortul au dat vina pe arbitraj. „Am jucat 11 contra 14 din minutul 1 până în minutul 97. În minutul 3 trebuia să dea penalti cu eliminare, dar a dat penalti cu galben. Apoi am mai avut un penalti care nu l-a dat. Am dat peste o echipă bine organizată, motivată, au conducere, tot ce vor. Sunt bine organizați din toate punctele de vedere. De noi ce să spun? A venit primarul la noi înainte de meci și ne-a spus să jucăm să promovăm că ar fi doi oameni interesați să investească în echipă la Liga a 3-a. Sunt foarte supărat. O să renunț la o parte din jucători, vreau sânge proaspăt. Pentru mine nu e o tragedie că am ratat promovarea”, a declarat Mihai Dinu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: