spot_img
11.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesGina, giuvaierul lui Răduţ

    Gina, giuvaierul lui Răduţ

    Cine nu o ştie pe Gina Pistol? Ei bine fostul iepuraş Playboy este implicat într-o relaţie avansată cu Mihai Răduţ. Stelistul ajuns la Pandurii a renăscut sportiv la Pandurii, însă rămâne un semn de întrebare legat de „vinovatul” pentru revitalizarea lui Mihai Răduţ. O fi Grig? sau Gina Pistol? Oricine ar fi, Mihai Răduţ trăieşte o perioadă frumoasă la Pandurii. în trei etape a marcat trei goluri şi a dat o pasă de gol. Ce poate fi mai bine pentru jucător?

    La ultimul meci al pandurilor, Gina Pistol a fost unul din cei 4.230 de spectatorii de pe Municipal. A venit la meci, iar efortul i-a fost răsplătit de iubitul său. Acesta a marcat două goluri, unul de-a dreptul fabulos cu călcâiul, ambele reuşite fiind cu dedicaţie pentru Gina Pistol. Aceasta s-a transformat într-un fan al pandurilor. „Mă bucur de evoluţia echipei şi sper să o ţină aşa tot campionatul”, a declarat Gina Pistol. Apoi, acesta a vorbit despre iubitul său. „La fiecare gol arată semnul inimii, deci e un semn pentru cei dragi lui. Am mai discutat şi eu cu prieteni care se pricep la fotbal şi am înţeles că Pandurii are un stil de joc foarte frumos. Mă bucur pentru Mihai că a ajuns aici pentru că are ocazia să arate ce poate. O să încerc să ajung la toate meciurile, la Vaslui e cam departe şi nu ştiu dacă o să ajung”, a declarat Gina Pistol.

    S-a integrat la Pandurii

    Deşi pentru mulţi o plecare de la Steaua la Pandurii ar fi fost ca o retrogradare, pentru Răduţ a însemnat o promovare. Decât rezervă la Steaua mai bine titular la Pandurii. mai mult, Răduţ a explodat în ultimele etape, a devenit o piesă importantă dar şi unul din cei mai buni mijlocaşi a primelor trei etape. „Am reuşit să marchez, în altă etapă au marcat Ibeh sau Nistor. Important e să câştige echipa nu cine marchează. Echipa m-a ajutat să evoluez mai bine, iar golurile sunt pentru persoanele dragi, care au crezut în mine şi la greu au fost lângă mine. Am găsit o echipă frumoasă aici, am reuşit să mă integrez repede”, spune Răduţ. Cât despre relaţia pe care echipa sa o are cu mingea, Răduţ explică în felul următor situaţia. „Este frumos să ai mingea, să controlezi fiecare joc. Asta e cheia, intrăm pe teren decişi să câştigăm. Mergem să jucăm şi pe oricine întâlnim ne propunem să avem acelaşi stil de joc şi abordare. Suntem tot o echipă micuţă. Vrem să ne îndeplinim obiectivul, dacă e să fim mai sus e bine. Domnul Grigoraş ne motivează cu plăcerea de a juca fotbal. Aici jucăm fotbal din plăcere, iar asta contează cel mai mult”, a comentat Răduţ.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: