spot_img
3.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVIDEO: Gol de senzație al unei jucătoare de la CSM Târgu Jiu...

    VIDEO: Gol de senzație al unei jucătoare de la CSM Târgu Jiu într-un campionat european

    Interul Katarina Pavlovic, jucătoarea CSM Târgu Jiu, a reușit să înscrie un gol de senzație la Campionatul European de Handbal Feminin 2022, alături de echipa sa națională din Croația.

    Handbalista CSM Târgu Jiu, una dintre piesele de bază în angrenajul grupării conduse de Liviu Andrieș, a avut o evoluție de excepție în fața Elveției, meci terminat la egalitate, scor 26-26. Katarina Pavlovic a marcat golul egalizator pentru Croația, în ultima secundă a meciului cu Elveția.

    Interul dreapta de la CSM Târgu Jiu a fost una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren, cu cinci goluri marcate în poarta Elveției. Ultimul gol a fost și cel mai important, reușită care a adus Croației calificarea în Grupele Principale.

    Cum a fost înscris golul

    „În arena Stozice din Ljubljana (Slovenia), Croația avea nevoie de o victorie sau de un meci egal cu Elveția în ultima etapă din Grupa A a Campionatului European de Handbal Feminin 2022, pentru a se califica mai departe. Croatele au făcut o primă repriză bună și au intrat la vestiare cu două goluri avans, 14-12. Croația s-a desprins de mai multe ori la patru goluri diferență în repriza secundă, dar Elveția a revenit spectaculos și conducea cu 26-24 cu două minute înainte de terminarea partidei. Croația s-a apropiat la un singur gol cu un minut inainte de finalul confruntării.

    Ultimul atac al meciului a aparținut Croației, iar jucătoarea CSM Târgu Jiu, Katarina Pavlovic, de pe 9m, și-a asumat responsabilitatea unei aruncări la poartă, de totul sau nimic. Pavlovic a marcat golul în ultima secundă de joc, un gol care a egalat situația pe tabela de marcaj, scor 26-26 și care a adus Croației calificarea în faza următoare a Campionatului European, în Grupele Principale“, se arată pe site-ul csmtargujiu.ro.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: