spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGolgheterul echipei Pandurii, Nicolae Daniel Pîrvulescu, a senat cu ”U” Cluj

    Golgheterul echipei Pandurii, Nicolae Daniel Pîrvulescu, a senat cu ”U” Cluj

    Golgheterul echipei Pandurii s-a despărțit de pandurii și va evolua în partea a doua a sezonului la ”U” Cluj. Mijlocaşul Nicolae Daniel Pîrvulescu semnase încă de pe 10 ianuarie cu formaţia antrenată de Bogdan Lobonţ, pe o durată de trei ani, însă contractul lui intra în vigoare de la 1 iulie, deoarece aparţinea încă şase luni de clubul de la Târgu Jiu. Între timp, cele două cluburi din Liga 2 au ajuns la un acord, iar jucătorul se va pregăti la Cluj Napoca începând de marţi, scrie liga2.prosport.ro

    ”Primul jucător transferat de clubul nostru în 2019, mijlocaşul ofensiv Daniel Pârvulescu, se va pregăti, începând de marţi, 22 ianuarie, sub comanda antrenorilor Bogdan Lobonţ şi Adrian Iencsi, după ce FC Universitatea Cluj şi Pandurii Târgu Jiu, formaţia pentru care a evoluat până anul trecut, au ajuns la un consens în privinţa cedării fotbalistului încă din această iarnă. Jucătorul în vârstă de 22 de ani este unul dintre golgheterii ligii secunde, cu 12 reuşite în prima parte a sezonului şi a semnat un angajament valabil pentru următorii trei ani. Mult succes, Daniel!”, a anunţat Universitatea Cluj pe site-ul oficial.

    Nicolae Pîrvulescu (22 de ani) a înscris de 12 ori în cele 20 de meciuri în care a evoluat în prima parte a campionatului şi a fost unul dintre remarcaţii campionatului. Mijlocaşul ofensiv intrase în ultimele şase luni de contract cu Pandurii şi a semnat cu ”U” Cluj. Potrivit surselor Liga2.ro, Universitatea Cluj i-a oferit în jurul sumei de 10.000 de euro clubului Pandurii pentru a-i da drumul de acum lui Pîrvulescu, însă şefii clubului oltean au refuzat iniţial oferta. Se pare să între timp s-au răzgândit.

    “Ştiam că va veni momentul în care munca şi eforturile mele vor fi răsplătite! Am ales o nouă provocare, un nou drum, spre un alt nivel. Totuşi plec cu tine în suflet și iau cu mine cele mai frumoase amintiri de la primii paşi în fotbal şi până la șansa de a-mi dovedi puterea în Liga 2. MULTUMESC FRUMOS, PANDURII!”, a scris Pîrvulescu pe facebook.

    Pandurii l-ar putea pierde şi pe al doilea golgheter din prima parte a sezonului, George Tudoran (23 ani), marcator a 10 goluri în 21 de meciuri. El a semnat un contract cu Rapid însă înţelegerea cu giuleştenii va intra în vigoare tot de la 1 iulie 2019, la fel ca în cazul lui Pîrvulescu cu ”U” Cluj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: