spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGorjenii au un bilanţ pozitiv: 5 jocuri, 4 victorii, un eşec şi...

    Gorjenii au un bilanţ pozitiv: 5 jocuri, 4 victorii, un eşec şi 39 goluri marcate şi 4 primite


    sport-01Perioada de pregătire a pandurilor s-a încheiat. S-a intrat deja în ciclul de pregătire săptămânal specific sezonului competiţional, iar la Pandurii nu sunt toate în regulă. Efectiv echipa lui Edi Iordănescu nu este gata de startul sezonului, probabil ar mai fi avut nevoie de încă 2-3 săptămâni de pregătire de acum încolo atât pentru a omogeniza lotul cât şi pentru a-i aduce pe majoritatea jucătorilor la un nivel de pregătire asemănător. Din păcate, ceea ce s-a întâmplat în această pauză competiţională, şi mai exact în perioada de pregătire nu este conform cu aşteptările şi planurile lui Iordănescu. Şi asta din cel puţin două aspecte: lotul de jucători în perioada de pregătire dar şi meciurile amicale. În acest moment, Iordănescu are jucători în lot bine pregătiţi dar şi unii total nepregătiţi, o discrepanţă mare ce trebuie cumva rezolvată de Iordănescu. Transferurile au fost făcute prea târziu, iar Edi Iordănescu trebuie cumva să fenteze lacunele lotului.

    Scor cu Liga a 4-a

    Un alt aspect destul de important la care echipa a suferit în această vară a fost seria de meciuri amicale. Efectiv, gorjenii s-au luat la trântă doar cu echipe modeste, asta ca să nu spunem că au fost de fapt doar amicale cu amatori. Ce poţi spune când cel mai tare adversar din amicale este o echipă de Liga a 2-a din Belgia, echipă care poate total întâmplător au şi câştigat contra gorjenilor. Oricum, la cât de calculat şi profesionist este Iordănescu, e clar că restul amicalelor efectiv nu au contat.

    Nici ultimul amical nu a contat pentru că în faţa pandurilor s-a prezentat o echipă de Liga a 4-a şi care din toamnă va evolua în Liga a 3-a din România. Olimpia Râmnicu Sărat a câştigat campionatul judeţean la Buzău după care a trecut cu brio de barajul pentru promovare, însă această echipă chiar este una modestă, încadrându-se perfect în tiparele echipelor cu care oltenii au mai jucat.

    Meciul, jucat la Severin a fost unul câştigat cu 6-0 de prim divizionari, un rezultat care nu spune nimic. nu este deloc elocvent, nu este deloc lămuritor acest test. De notat poate debutul unor jucători, Vasco Fernandes, Filippettot sau Khalouta. Pe lista marcatorilor şi-au făcut loc Răduţ (2 goluri), Roman (2 goluri) Trifu şi Vali Munteanu.

    O bilă neagră pentru cei care se ocupă de organizarea echipei Pandurii, aceştia fiind incapabili să găsească un adversar cât de cât mai răsărit pentru un ultim test al trupei lui Edi Iordănescu înainte de startul sezonului. Degeaba a cerut Iordănescu un amical tare pentru că a avut parte de amatori…

    La duel doar cu amatori !

    În perioada de pregătire, Pandurii a jucat doar contra unor echipe slabe sau foarte slabe. De obicei echipele de prima ligă din ţara noastră caută acest gen de amicale, însă într-un număr limitat, nu toate jocurile să fie de acest nivel. Ei bine, în această vară cei de la Pandurii au jucat aproape doar împotriva amatorilor, ceea ce nu dă deloc bine pentru o echipă ce se vrea de profesionişti. Poate că nimic nu e întâmplător, şi atâta timp cât la club un individ taie şi spânzură după bunul lui plac nu trebuie să mai mire pe nimeni că echipa joacă doar cu amatorii !

    Interesant e şi faptul că după zile a apărut pe site-ul clubului scorul primului amical al verii, iar acum a dispărut acel comunicat cu scorul, semn că uneori nu e o mândrie să câştigi cu 21-1…

    Meciurile amicale ale pandurilor din această vară:

    21-1 FC Henderloo (amatori Olanda)

    8-0 Team Kootazur (echipa fotbaliştilor şomeri din Olanda)

    1-3 White Star Bruxelles (Liga 2, Belgia)

    3-0 Sport Freunde (Liga 4, Germania)

    6-0 Olimpia Rm. Sărat (Liga 4, Buzău)

    Echipa folosită în ultimul amical:

    Mingote (46 Stanca) – Unguruşan, Fernandes, Şandru (60 Val. Munteanu), Momcilovic (62 Grecu) –  Mrzljak, Piţian (66 Filippetto), Ciucur (63 Trifu) – Nicoară, Răduţ (66 Khalouta) – M. Roman.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: