spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGorjenii înecaţi la malul mării

    Gorjenii înecaţi la malul mării

    Pandurii a pierdut deşi a avut meciul în mână şi putea câştiga dacă nu ar fi ratat mult

    Viitorul : Buzbuchi – Mladen, Bejan, Larie, Toşca – Vaştag, Cîrstocea (63 Benzar), Lazăr (51 Herea) – Iancu, Alibec, Chiţu. Antrenor: Cătălin Anghel

    Pandurii : Mingote – Pleaşcă, Mamele, Viera, Vlad – Răduţ, Nistor, Voiculeţ – Grigoraş (58 Onyeka), Matulevicius (62 Lemnaru), Maxim. Antrenor: Petre Grigoraş

    Au arbitrat: Ovidiu Haţegan, Zoltan Syekely, Bogdan Gheorghe

    Cartonaşe galbene: Lazăr (44), Vaştag (53), Chiţu (55), Toşca (78), Benzar (83) / Pleaşcă (21), Mamele (26), Lemnaru (69)

    Aseară târziu am jucat la Constanţa contra echipei lui Gică Hagi, Viitorul Constanţa. Pe o vreme câinoasă, vânt, frig şi ploaie, oltenii au avut mult de muncă. A fost aşa cum spunea Grig, suferinţă multă. La meciul de aseară au fost prezenţi în tribună şi secunzii lui Piţurcă, Florin Marin şi Eugen Neagoe. Şi au avut ce vedea. Pandurii a jucat foarte bine 45 de minute, dar neavând atacanţi de valoare a ratat mult. Gazdele au fost oportuniste şi au marcat dintr-un penalti. Lovitură de la 11 metri am avut şi noi, dar Maxim a ratat-o şi am ratat ocazia de a ne întoarce cu ceva de pe malul mării.

    Am ratat cu carul

    Gorjenii au început meciul în terenul advers, ba chiar au şi marcat în minutul 4 prin Grigoraş care a reluat cu capul după o centrare a lui Nistor, însă din offside. Golul a fost anulat corect, însă parcă rămânea să plutească în aer. Peste şase minute Matulevicius a primit cadou o minge de la adversar la 16 metri, dar şi-a dat cu stângul în dreptul şi nu a mai nimerit mingea. După alte trei minute, Maxim a luat mingea din stânga a pătruns spre centrul terenului iar de la colţul careului de 16 metri a tras la poartă, mingea fiind scoasă de sub bară de portarul gazdelor. În minutul 14 Matulevicius i-a pasat cu călcâiul lui Voiculeţ, acesta a scăpat cu portarul iar de la 11 metri a încercat un lob dar Buzbuchi a reuşit să agaţe mingea şi să evite golul. Şirul de ocazii a continuat după două minute, Lazăr a şutat de la 30 de metri, mingea a trecut la două palme de vinclul porţii lui Mingote. Golul plutea în aer şi a picat. Dar nu în poarta la care era presiune ci acolo unde se aşteptau prea puţini. La prima şi singura intrare în careu a constănţenilor, Mamele l-a agăţat din imprudenţă pe Chiţu, iar centralul a dictat penalti. Vedeta marinarilor, Iancu a executat şi marcat. Oaspeţii au avut imediat reacţie, şi în minutul 30 Maxim a driblat doi jucători în banda stânga, a centrat în careu la Grigoraş care a şutat dar gazdele au scos balonul la sacrificiu. Ultima ocazie a primei părţi i-a aparţinut lui Matulevicius care în minutul 38 a şutat mult peste poartă din 16 metri.

    Parte slabă

    Gazdele au început tare partea a doua, iar Alibec a ratat din postură de singur cu Mingote şutând pe lângă poartă. Euforia din jocul pandurilor din prima parte a dispărut în debutul părţii secunde, abia câteva centrări ajungând în careul advers. În minutul 60, Voiculeţ a tras de la 16 metri dar pe lângă. În minutul 65 gazdele puteau închide meciul, dar Chiţu şi Herea au fost blocaţi în careul oltenilor. Gorjenii s-au chinuit apoi să ajungă la poarta lui Buzbuchi, au venit ceva şuturi, dar nu pe spaţiul porţii. Şi când puteam intra în meci am dat cu piciorul şansei. În minutul 85 Răduţ a fost faultat în careu, dar maxim a ratat penaltiul şutând slab la semiînălţime şi oferindu-i şansa lui Buzbuchi să apere. Şi în loc de 1-1 a fost 2-0, Chiţu marcând în minutul 92 şi aruncând zarurile.

    Debut pentru Onyeka

    Petre Grigoraş a mai lansat un jucător în Liga 1 aseară. În minutul 58 al jocului de la Constanţa, tehnicianul pandurilor l-a aruncat în focurile Ligii 1 pe jucătorul african Onyeka. Acesta a ratat debutul săptămâna trecută cu Steaua, însă aseară a prins ultima jumătate de oră, timp în care nu s-a făcut prea remarcat.

    „Am ratat enorm de mult. Am făcut cadou un penalti, am ratat mult, chiar şi un 11 metri, Ratările fac parte din joc”, Petre Grigoraş

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: