spot_img
Altele
    AcasăNews AlertGorjenii, la trântă cu Steaua !

    Gorjenii, la trântă cu Steaua !

    – Pârvulescu: „Putem bate Steaua, vom juca de la egal la egal cu această echipă de top din România”

    Pandurii: Mingote – Pleaşcă, Viera, Chiricheş, Grecu – Băcilă, Pintilii, Vranjes, Nistor – Stromajer, Lemnaru. Antrenor: Petre Grigoraş.
    Steaua: Tătăruşanu – Bonfim, Gardoş, Geraldo, Latovlevici – Marinescu, Brandan – Nicoliţă, Cr. Tănase, Surdu – Bilaşco. Antrenor: Sorin Cârţu
    Stadion: „Municipal” (Severin),
    Televizat: DigiSport (ora 20.30)
    Vor arbitra: Radu Petrescu, Andrei Constantinescu şi Valentin Avram (toţi Bucureşti). Rezervă: Cristina Dorcioman
    Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) şi Sorin Satmari (Bucureşti)

    Pandurii a pierdut 2-1 la Sportul, iar Steaua a cedat acasă contra lui Dinamo cu 1-0. Două echipe rănite, două echipe care îşi doresc să dreagă busuiocul în meciul de astăzi de la Severin. Chiar dacă aspiraţiile diferă, bucureştenii râvnind la un loc de cupă europeană iar gorjenii la un loc cât mai liniştit în Liga 1, punctele din partida de astăzi sunt foarte importante.

    „Şi egalul e bun”

    Nocturna de la Severin va fi inaugurată în această seară la meciul dintre Pandurii şi Steaua. Un meci care ar trebui să umple tribunele stadionului Municipal. „Ne aşteptăm să jucăm cu stadionul plin”, spune preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Acesta merge mai departe şi este de părere că echipa sa nu are voie să facă vreun pas greşit. „Putem bate Steaua, vom juca de la egal la egal cu această echipă de top din România. Pronosticul meu e 1 solist”, a mai comentat Pârvulescu. În schimb, Petre Grigoraş e ceva mai cumpătat. „Plecăm cu şansa a doua, valoarea loturilor, diferenţa de puncte şi tradiţia sunt de partea lor. Ne vom vinde scump pielea şi vom face tot posibilul să obţinem un rezultat favorabil. Şi un egal e bun, deşi nu-mi plac meciurile nule, dar recunosc că având în faţă un adversar puternic trebuie să iei în considerare şi un egal”, a reacţionat Grigoraş. Tot tehnicianul pandurilor susţine că Steaua este într-o perioadă grea. „Steaua vine rănită după derbiul cu Dinamo aşa că vor face tot posibilul să câştige punctele. Vom avea un meci extrem de dificil. Sunt convins că la Severin vom întâlni o echipă determinată şi puternică ce-şi doreşte să recupereze punctele. Sperăm să ne ridicăm la nivelul parteneri”, a mai spus Grig. Despre afluenţa mare de public care se anunţă, organizatorii punând în vânzare 15 mii de bilete, principalul pandurilor susţine că cei care vor veni vor fi fanii Stelei. „Sincer aş vrea să fie stadionul plin, dar 75% vor ţine cu Steaua. Dacă după cinci meciuri foarte bune am avut 2-3.000 de spectatori, aceia sunt suporterii noştri, restul care vor veni până la nu ştiu cât vor fi suporteri stelişti. Este cea mai iubită echipă din ţară, unde merge are suporteri”, a mai comentat Grigoraş.

    Şi totuşi, cheia meciului e la jucătorii pandurilor. „Nu-mi fac tactica după adversar, de aceea nici nu mă interesează cum joacă cei pe care îi întâlnim. Noi trebuie să ne impunem jocul nostru. Revin doi jucători de bază, Chiricheş şi Pintilii, aşa că până la ora meciului mă decid greu pe cine o să bag în teren. Sper ca cei care vor intra să dea totul şi să fiu inspirat”, a mai spus Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: