spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGorjenii nu vor să mai lase niciun jucător să plece, dar nici...

    Gorjenii nu vor să mai lase niciun jucător să plece, dar nici să transfere

    Până pe data de 5 septembrie se mai pot face transferuri în Liga 1. Deja s-a trecut de jumătatea turului de campionat, este adevărat că în față mai sunt de jucat încă vreo 15 etape la care se adaugă meciuri în Cupa Ligii și Cupa României, însă gorjenii sunt tentați să spună stop campaniei de transferuri. Interesant este că și la capitolul plecări ușa pare să fie ferecată cu lacătul, dar și la achiziții, așa că, până la iarnă, Iordănescu se va descurca cu ce are la dispoziție.

    sport-01-27

    Rămân cum sunt!

    Au existat multe momente în care gorjenii au fost tentați să mai aducă un jucător pe linia de fund, și asta după ce Șandru gafa meci după meci, Erico era incert dacă va putea reveni, iar Vasiljevic până la iarnă va sta pe tușă. Între timp, situația s-a mai schimbat, Fillipeto dă semne că ar putea fi o soluție pentru apărare, iar Erico pare capabil să țină ritmul, așa că instantaneu au apărut două variante optime pentru Iordănescu. „Mai puțin probabil să mai aducem un fundaș. Edi a fost mulțumit de Fillippetto la meciul cu Botoșani, iar în condițiile în care revine și Erico suntem acoperiți pe linia de fund. Măcar până în iarnă”, spune Narcis Răducan, președintele pandurilor. Mai mult, Erico a avut de susținut un test real în partida de la Ișalnița din Cupa României, acolo unde a evoluat pentru echipa a doua. Chiar Răducan a mers să-l vadă pe fundaș, iar la final impresia a fost una pozitivă. „Erico a jucat foarte bine și în atac și apărare. Depinde de Edi ce vrea de la el, este important că la prima apariție a fost în regulă. S-a văzut că se simțea bine, a fost un meci de Divizia C, dar mi-a plăcut cum s-a mișcat”, a declarat Răducan.

    Cârcote cu Anton!

    Din păcate, cea mai complicată situație s-a creat pe baza transferului lui Paul Anton în Rusia. Dat ca sigur în Rusia, fotbalistul nu a mai ajuns acolo, a tot așteptat și se pare că nu va mai fi lăsat să plece. Mai mult, rușii sunt acuzați de faptul că nu au fost serioși, faptul că au tergiversat mutarea mai bine de două săptămâni fiind o problemă reală atât pentru jucător cât și pentru club. „Anton face parte din lotul pandurilor, se antrenează normal. Sper să lămurim totul, nu e o situație foarte exactă. El se antrenează, știu că și clubul e în discuții cu impresarul lui care a venit cu oferta. Sper să se ia o decizie într-o parte sau alta pentru că pierde și jucătorul și clubul. Anton este căpitanul echipei și înseamnă mult pentru club. Mi-ar prinde bine pentru că este un jucător important. Ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă i-a făcut rău, nu a mai făcut parte din lot, nu a mai fost cu noi, nu a mai jucat deloc. Mai mult s-a antrenat și singur după un program dat de staff, dar nu e ușor fiind cu gândul la bagaje și altele. Nu e o perioadă ușoară, trebuie să-l ridicăm la un nivel optim”, a spus Edi Iordănescu.

    Negocieri cu Anton

    Mai mult, oltenii sunt deciși iar de astăzi trec la fapte și vor căuta să-i prelungească înțelegerea cu Pandurii. „Anton a intrat în circuitul echipei. Nu pot să-l aștept pe Lucian Marinescu o sută de ani să vină cu hârtiile de la ruși. Începând de mâine voi începe negocierea prelungirii contractului. Aceasta este strategia clubului, ca jucătorii care pot fi valorificați să nu plece gratis. Voi începe negocierea de contract, vedem ce se va întâmpla. Intră în circuitul echipei”, a mai spus Narcis Răducan. Sunt șanse foarte mici ca în perioada următoare, Anton sau Roman să mai plece de la Pandurii, așa că mai mult ca sigur nici la capitolul veniri nu vor exista noutăți. „Vedem, mai este până se încheie perioada de transferuri”, spune precaut Narcis Răducan.

    „Wellington stă minim 2 săptămâni, are microruptură fibrilară. Sper să-l avem în 2 săptămâni, sper cât mai repede să se recupereze”, Edi Iordănescu, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: