spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGorjenii vor să cucerească Ardealul!

    Gorjenii vor să cucerească Ardealul!

    Eugen Pârvulescu spune: „Mergem să câştigăm la Cluj”

    Nu am pierdut nici un meci pe terenul Universităţii Cluj. De ce nu am păstra tradiţia şi după etapa de vineri? Chiar dacă oltenii par a fi în criză, situaţia nu e chiar disperată. „Suntem pe locul 3, e bine, e o poziţie onorantă”, spune preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Neînvinşi până acum în Liga 1 de către Universitatea, cei de la Pandurii vor să păstreze tradiţia. „Mergem să câştigăm şi să ne menţinem în frunte în Liga 1. E un meci greu, dar nu imposibil”, a mai punctat Pârvulescu. Meciul dintre Pandurii şi Universitatea se va juca pe Cluj Arena vineri de la ora 18.00.

    Hop important

    Cetatea Clujului a tot fost cucerită de Pandurii. Am jucat de trei ori pe terenul celor de la Universitatea şi nu a pierdut nici un joc. Ba mai mult, în istoria duelurilor din Liga 1, Pandurii e net superioară reuşind să se impună în patru din cele şapte dueluri. Alte trei s-au încheiat nedecis. Acestea sunt doar date statistice, vineri seara va fi cu totul altceva pe teren. U Cluj e în foame de puncte şi bani. Ardelenii sunt neplătiţi de luni bune, joacă pe banii donaţi de galerie, iar în cadrul echipei tensiunea e la ea acasă. O bună oportunitate pentru Pandurii de-a specula momentul şi a câştiga cele trei puncte atât de vitale pentru ambele echipe. Universitatea este pe primul loc retrogradabil, în timp ce Pandurii ocupă un onorant loc 3 în Liga 1. „Este un meci important, trei puncte importante puse în joc şi e păcat să nu luăm cele trei puncte. Universitatea a pierdut greu cu CFR, chiar dacă sunt probleme financiare acolo sunt jucători de caracter şi ne aşteaptă un meci greu. Normal că suntem favoriţi prin prisma clasamentului şi al jocului prestat de echipa noastră până acum. Avem atuurile pentru a ne întoarce de acolo cu ele trei puncte. ne dorim să câştigăm meciul”, a comentat Eugen Pârvulescu, preşedintele pandurilor. Clasarea pandurilor pe podium este un motiv de bucurie pentru olteni. „Suntem onoraţi şi mulţumiţi, dacă cineva ne spunea că vom termina pe locul trei nu am fi crezut. Suntem mândrii de ceea ce am realizat. Anul trecut am luat 6 puncte Universităţii, sper ca şi în acest an să luăm 6 puncte”, a mai spus Pârvulescu.

    Am făcut scor cu ei

    În tur, în prima etapă, pandurii a făcut scor cu Universitatea. A fost 6-2 pentru gorjeni, un meci care a fost tranşat încă din primele minute ale jocului. „Nu e cazul să vorbim dacă se va repeta sau nu scorul din tur. Importantele sunt punctele şi cred că o victorie cu 1-0 a noastră acolo ne ajută foarte mult”, a mai punctat Pârvulescu.

    Meci scos de la pariuri

    Incertitudinea de la Cluj a determinat unele case de pariuri să scoată din grilă jocul de vineri seara. astfel, la multe case de pariuri jocul dintre Pandurii şi U Cluj nu este în grilă. Motivul? Jucătorii lui U Cluj au ameninţat că vor face grevă, că nu vor intra în teren la meci, aşa că cei de la casele de pariuri şi-au luat măsuri de precauţie şi au scos din grilă meciul. Situaţia incertă a determinat ca şi meciurile următoare ale Universităţii să nu fie băgate în grila de pariuri…

    „La Cluj ne aşteaptă un meci dificil, chiar dacă cei de acolo au o situaţie foarte grea, nu şi-au primit banii de foarte mult timp. Eu sunt convins că sunt dornici că demonstreze că merită să joace în prima ligă, niciunul nu se gândeşte că va rămâne acolo şi de la anul. Deci fiecare dintre ei va încerca să facă şi cu noi un meci bun, să joace cât mai bine pentru ca la anul să fie la o echipă din Liga I. Cel mai important pentru noi va fi să obţinem acum o victorie şi să ne refacem moralul” Alexandru Maxim, jucător Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: