spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGreii fotbalului la puşcărie

    Greii fotbalului la puşcărie

    Opt oameni de fotbal au primit ani grei de puşcărie

    Fotbalul românesc să află într-un moment de răscruce. Opt oameni de fotbal au fost trimişi ieri la puşcărie, numele grele din Dosarul Transferurilor. Rămâne de văzut ce efect va avea asupra fotbalului aceste condamnări la puşcărie…

    Condescu i-a pus prima piedică

    Gică Popescu nu s-a aflat la prima luptă pentru şefia FRF, fostul internaţional s-a mai bătut o dată în 2006 să ajungă preşedinte de Federaţie. Atunci, s-a spus că Marin Condescu a direcţionat 56 de voturi spre Mircea Sandu, voturi care la final au cântărit decisiv. Acele voturi aparţineau echipelor susţinute din minerit şi energie, iar Condescu ar fi dat ordin celor care s-au prezentat la vot să meargă pe mâna „Naşului”. Acum, în 2014, Gică Popescu nu a mai apucat să lupte pe teren şi a pierdut alegerile cu o zi înainte ca acestea să aibă loc. Ieri, „Baciu” a fost condamnat la 3 ani, o lună şi zece zile.

    Au picat mulţi

    Nu doar Gică Popescu a primit pedepse cu închisoarea. Alţi şapte oameni de fotbal au primit pedepse cu executare, numele acestora fiind cu greutate. De exemplu, fostul şef al lui Dinamo, Cristi Borcea va face peste şase ani de puşcărie, la fel ca şi Giovanni Becali. Şi fostul patron al Rapidului, George Copos va face închisoare, la fel ca şi Neţoiu sau Pădureanu.

    Regrete pentru Gică

    Fotbalul românesc se află în zile cheie pentru viitorul acestui fenomen în România. Ieri opt oameni de fotbal au fost trimişi la puşcărie, decizia judecătorilor dând peste cap chiar şi alegerile FRF de astăzi. „E un şoc pentru Gică Popescu”, spuneau aproape toţi cei care au mers la vot din partea Gorjului. Preşedintele pandurilor, Eugen Pârvulescu a comentat şi el situaţia creată cu condamnările celor opt. „Îmi pare rău. Ce poate fi mai rău pentru un om? Mă cunoşteam cu toate persoanele, sunt oameni din fotbal. Le doresc să fie puternici ei şi familiilor lor şi să treacă peste aceste probleme şi aceste necazuri. Repet, mă cunosc cu toţii, chiar îmi pare rău”, a comentat Eugen Pârvulescu.

    Lista cu condamnaţii şi pedepsele primite:
    Cristi Borcea – 6 ani şi 4 luni
    Ioan Becali – 6 ani şi 4 luni
    Victor Becali – 4 ani şi 8 luni
    George Copos – 3 ani şi 8 luni
    Mihai Stoica – 3 ani şi 6 luni
    Jean Pădureanu – 3 ani şi 4 luni
    Gheorge Neţoiu – 3 ani şi 4 luni
    Gică Popescu – 3 ani şi 1 lună şi 10 zile

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: