spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGrig tot aşteaptă întăriri

    Grig tot aşteaptă întăriri

    Gorjenii sunt în tratative cu doi jucători, un fundaş central şi un vârf

    Cea mai mare problemă a pandurilor vine din atac. Acolo, târgujienii nu se descurcă deloc bine, au marcat două goluri în cinci etape, distanţa de minute între primul şi al doilea fiind de 375 de minute. Atâtea minute s-au chinuit elevii lui Grig să marcheze un gol. În acest interval au fost primite şapte goluri, ceea ce arată încă o slăbiciune, în apărare. Aşa că antrenorul Petre Grigoraş vrea să transfere doi jucători care să aibă menirea de a întări echipa.

    Matulevicius nu e în formă

    De când şi-a revenit după accidentarea suferită în toamna anului trecut, Matulevicius tot trage de el să revină la o formă cât mai bună. Forţat şi de Grigoraş, lituanianul mai mult a dezamăgit, aşa că se impune ca măcar pentru câteva etape atacantul să frece şi banca de rezervă. „Matulevicius nu trece prin cea mai bună perioadă, nu are o evoluţie concludentă, eu am încredere în el. Chiar dacă va mai fi nevoie să stea pe bancă sau să înceapă ca rezervă, asta e viaţa”, a comentat Grig. Şi cum Mihai Roman a marcat golul din meciul cu Viitorul este de aşteptat ca acesta să fie preferat lui Matulevicius în primul 11 de la Mediaş.

    Negocieri cu doi jucători

    Însă, după aceea, târgujienii vor să facă şi ceva mutări în lot. Este vorba de două achiziţii, doi jucători care să aibă menirea de a face meciuri bune şi să ridice valoarea „Este foarte greu să iei nişte decizii. Eu sunt adeptul de a lua decizii care să avantajeze echipa, lotul şi să fie benefice. Sunt multe lucruri care nu sunt în regulă. O să avem o discuţie vizavi de doi jucători, un atacant şi un fundaş central, străini, trebuie să luăm o decizie”, spune Grigoraş motivând că ar putea aduce jucători care nu au ritm de joc şi care au nevoie de timp pentru a se adapta. În plus, paleta de jucători români e fragilă. „La noi piaţa e destul de săracă. Sper ca în cel mai scurt timp să luăm o decizie favorabilă şi să aducem 2 jucători de săptămâna viitoare. Avem şansa acestei pauze şi a unui mini cantonament în care să-i vedem. Nu au mai jucat în România, nu îmi cereţi nume. Sunt doi jucători care au jucat, au meciuri în picioare. Asta e problema, sunt mulţi jucători liberi de contract dar care în 2014 nu au jucat prea mult. Nu vreau să aducem jucători care nu au prea jucat în ultimele 8 luni. Noi vrem jucători care să ne ajute imediat”, a spus Grigoraş. Astfel, în cel mai scurt timp gorjenii vor să pună mâna pe jucătorii doriţi. „Ne-am orientat spre doi jucători care au jucat până recent, sper să-i convingem să vină şi de luni să vină la pregătire. De luni vreau să-i văd”, a mai punctat Grig.

    Ironie la adresa lui Feiz

    Grig s-a trezit pe cap cu un atacant, Feiz Shamsin, jucător care şi-a prelungit în vară contractul după care a uitat să se recupereze după o entorsă şi să vină la antrenamentele echipei. „A revenit Shamsin, rătăcitorul nostru libanez care s-a întors după lungi pelerinaje, pe la Mecca cred că a fost, a revenit după trei luni de zile. Îmi pare rău că nu a fost perioada Ramadanului poate era mai slăbuţ puţin, va trebui să avem răbdare cu el…”, a declarat Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: