spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Grig continuă la Pandurii"

    „Grig continuă la Pandurii”

    Tot Prunariu spune: „Grig are toată susţinerea mea, echipa e pe un drum bun”

    Pandurii a devenit o ţintă. Echipa gorjeană nu a impresionat în primele etape, iar cârcotaşii abia au aşteptat să bage băţul printre gard pentru a destabiliza mai mult atmosfera care este şi aşa destul de încărcată din pricina rezultatelor negative. Ei bine, ieri a apărut informaţia că Petre Grigoraş va fi schimbat de la cârma pandurilor, ştire dezminţită de oficialii gorjeni. „Nu s-a luat în considerare aşa ceva, Grig este antrenorul echipei, sunt doar intoxicări”, a fost reacţia lui Mihai Prunariu.

    „Echipa e în creştere”

    Prezent pe banca de rezervă, acolo unde a luat loc lângă antrenori, preşedintele pandurilor, Mihai Prunariu spune că echipa s-a descurcat mai bine în acest meci cu Viitorul. „Am avut posesie, am avut ocazii, echipa s-a mişcat bine în comparaţie cu alte partide. Echipa e în creştere la nivelul jocului. Din păcate, rezultatul a fost negativ”, a comentat Prunariu. Ei bine, posesia balonului a fost net superioară de partea gorjenilor, peste 70%, ceea ce spune totul despre cum s-a jucat în meciul de sâmbătă. Mai mult, Mihai Prunariu spune că i-a plăcut atitudinea echipei din partea a doua a partidei. „Au arătat determinare, voinţă, am jucat repriza a doua 45 de minute în terenul echipei oaspete. Am avut peste 10 ocazii clare de a marca, am avut foarte mult ghinion. Cei de la Viitorul au avut două ocazii, au marcat un gol, dar ăsta e fotbalul. Am pasat foarte mult, am controlat jocul, nu ne-am pierdut, am combinat şi am continuat să jucăm până în minutul 90”, a mai spus Prunariu.

    „Avem speranţe”

    Evoluţia din acest joc îi dau oficialului motive să spere la o evoluţie bună pe mai departe. „Avem speranţe că suntem pe drumul cel bun. Am avut foarte mult ghinion, sper să se fi spart în minutul 90, să mergem mai departe la Mediaş şi să câştigăm. Am discutat, am făcut o analiză, suntem încrezători că echipa este pe un drum bun, începe să-şi revină, începe să joace şi, dacă am reuşi să dăm şi goluri, ar fi excelent”, a declarat Mihai Prunariu.

    Grig aşteaptă deciziile

    Informaţia potrivit căreia, Grigoraş ar urma să fie înlăturat a fost dezminţită ferm de preşedintele Prunariu. Totuşi, tehnicianul a recunoscut că aşteaptă să vadă reacţia celor investesc. „Nu am discutat cu nimeni, orice decizie vor lua, e normal să o ia după un început greu, eu o voi respecta. Atunci când va fi de cuviinţă să ia atitudine şi să stabilească un anumit număr de puncte pentru un anumit număr de etape, atunci voi anunţa acest lucru. Aşteptăm reacţia celor care investesc aici pentru că e normal ca după cinci etape şi rezultatele care le avem să fie şi astfel de discuţii”, a declarat Grigoraş. Acesta spune că nu ia în calcul plecarea de la Târgu-Jiu. „Nu m-am gândit şi nu mă gândesc la acest lucru. Deocamdată nu ştiu nimic de vreun obiectiv pe termen scurt, dar voi respecta întru totul propunerea lor. Până atunci îmi văd de treabă cu acest colectiv în care am încredere”, a declarat Grigoraş.

    „S-a văzut clar că în meciul cu Viitorul, echipa începe să se mişte din ce în ce mai bine, sperăm ca pe viitor să facem o figură frumoasă. Eu consider că echipa este pe un drum normal, este în reconstrucţie, trebuie să avem răbdare. Aşa se întâmplă în fotbal după un an de performanţe, urmează şi o perioadă mai dificilă, mai grea”, Florin Cîrciumaru, primar Târgu-Jiu

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: